Fredsgränd 9, vån 3 Lötsjöhöjden
Lötsjöhöjden

Fredsgränd 9, vån 3

Unikt boende på en höjd med stor balkong och insynsskyddade sovrum

BUDGIVNING PÅGÅR

Unikt boende på en höjd med stor balkong och insynsskyddade sovrum

Fantastisk 3:a på omåttligt populära Lötsjöhöjden! Vardagsrum i hörnläge och utgång till en stor och inglasad balkong i söder mot grönska. Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier, insynsskyddade sovrum samt lugnt läge med ca 200m till tunnelbana. Fullutrustat kök med öppen planlösning mot kök. Måste upplevas på plats!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 5 495 000 kr
  • Boarea: 76 kvm förvaltarens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 3 av 6, hiss finns
  • Avgift: 4 018 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV, Bredband/IP-telefoni
  • Förening: Brf Tulehöjden
  • Byggnadsår: 2009
  • Område: Lötsjöhöjden, Sundbyberg
Högsta BUD

5 400 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Markus Carlqvist

Markus Carlqvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Fredsgränd 9, vån 3

Hall

Rymlig hall med goda förvaringsutrymmen via en "walk-in-closet" med bra inredning. Plats för avhängning av ytterkläder och tillgång till lägenhetens förråd. Genomgående ekparkettgolv som breder ut sig i resterande delar av lägenheten. Från hallen får ni på höger sida tillgång till det stora sovrummet och på er vänstra sida finner ni det stilrena badrummet. Från hallen nås även lägenhetens förråd.

Visa mer

Kök

Modernt och påkostat kök med vita köksluckor. Ovanför de generösa arbetsytorna finns ett snyggt svart kakel och spotlights. Den maskinella utrustningen består av en integrerad diskmaskin, separat kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn och fläkt. I ett högskåp finns en inbyggd mikro samt förvaring. På golvet ligger parkettgolv i ek och väggarna är målade i vit kulör. Här finns utrymme för en stor matplats för ca 8 personer.

Visa mer

Vardagsrum

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett stort och socialt rum. Plats för stor soffgrupp och ett större matbord. Vardagsrummet har ekparkett och ljusa väggar. Rummet har flera stora fönsterpartier i två olika väderstreck vilket ger ett härligt ljusflöde. Fri utsikt från kök och vardagsrum samt utgång till den stora balkongen på ca 7,5 kvm. Ekparkettgolv och vitmålade väggar

Visa mer

Balkong

Härlig inglasad balkong på ca 7,5 kvm i härligt söderläge. Inglasningen förlänger säsongen för balkongen och den är också utrustad med eluttag för infravärme och belysning. Balkongen har sol från förmiddag till eftermiddag. Lättmöblerade ytor och rymmer enkelt en soffgrupp alternativt en större matgrupp.

Visa mer

Sovrum

Sovrum utan direkt insyn med ett stort fönsterparti mot grönska. Utrymme för en större dubbelsäng samt ytterligare förvaring. Ekparkettgolv samt vitmålade ytskikt samt målade ytskikt.

Visa mer

Sovrum/Arbetsrum

Perfekt disponerat sovrum som idag disponeras som ett arbetsrum. Man kan med fördel nyttja rummet som ett barnrum. Även detta sovrum ligger med fönsterparti mot grönska.

Visa mer

Badrum

Modernt badrum med smakfulla materialval. Här finns ett snyggt klinkergolv med golvvärme samt vitkaklade väggar. Badkar med en stilren takdusch och en duschvägg i glas som skärmar av. Ovanför det vita handfatet med tillhörande kommod finns ett spegelskåp och handfatet är utrustad med snygg blandare och har även förvaringslådor undertill. Badrummet är utrustat med en tvättmaskin och en torktumlare med en arbetsyta och två överskåp ovan som rymmer mycket förvaring. Utrustad med handdukstork.

Visa mer

Tulehöjden

Uppe på Tulehöjden bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till promenadstråk längs Lötsjön. Husen här ligger vid en lugn återvändsgata utan genomfartstrafik. Trots sitt lugna läge har du T-bana, mataffär och flertal restauranger bara runt knuten. Här har du också direkt närhet till simhall, ishall, fotbollsplaner samt en gemensam lekplats.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Markus Carlqvist

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Markus Carlqvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 018 kr, inkl Värme, VA, Kabel-TV, Bredband/IP-telefoni
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
76 m² förvaltarens information
Våning
3 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,5592 %

Föreningen

Namn
Brf Tulehöjden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
59 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen accepterar juridisk person som medlem under förutsättning att samtliga styrelseledamöter är eniga.
Överlåtelseavgift
1 120 kr
Pantsättningsavgift
448 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen Brf Tulehöjden består av tre st hus med vardera ett trapphus, hiss finns till varje våningsplan.

Föreningen består av 59 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. 14 st 2 rok, 22 st 3 rok, 14 st 4 rok samt 9 st 5 rok.

Överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen. Pantsättningsavgift om 1 % av gällande basbelopp per pant debiteras låntagaren/pantsättaren

Kika gärna in på föreningens hemsida: http://tulehojden.se/ för mer information.

I dagsläget inga avgiftsförändringar planerade. (2022-07-13)
FÖRENINGENS EKONOMI
Avgiften sänktes med 15 % den 1 juli 2017.
Tv och Bredband
Föreningen har sedan 1/5 2014 avtal med Comhem. I avtalet med ComHem ingår följande huvudkomponenter: 1 box,1 router, bredband med 100 MB in och 10 ut, IP-telefoni (samtalsavgifter tillkommer), 19 TV-kanaler: Kanal 1 - 12, 24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4Sport, AxessTV, SVT1HD, SVT2HD

Egna tillval kan göras till en merkostnad för medlemmen. I avtalet ingår dessa tjänster för 259 kr per månad och hushåll vilket ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen har 49 p-platser på totalt 59 lägenheter i föreningen. Kostnad för parkeringen är 500:-/mån. F.n finns 3 i kö (2022-07-11)
Det finns 10 p-platser som är förberedda för elstolpar.

I övrigt gäller boendeparkering som kostar 600kr/mån
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Solceller 2020 - Solcellerna fungerar sedan den 23 okt 2020 och dessutom är det sedan samma datum föreningen som via en s.k. IMD-lösning levererar el till medlemmarna. Alltså behöver man inte ha ett eget elavtal.

Kommande renoveringar 2022
Diskuteras om möjlighet att bygga till ett till cykelförråd samt utöka el-platser

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2009
Uppvärmning
fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
5 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 600 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2020-11-30
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
108 kWh per kvm och år

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.