Centrala Sundbyberg

Vintergatan 4, VÅN 3/3

Rymlig trea högst upp med bl.a två balkonger!

SÅLD

Rymlig trea högst upp med bl.a två balkonger!

ACCEPTERAT PRIS - Unik möjlighet att förvärva denna bostad som med lite ytskiktsrenovering blir en riktig pärla! Bostaden har två balkonger, den ena nås via vardagsrummet och den andra via det största sovrummet. Via vardagsrummet nås även bostadens kök som har givet utrymme för matplats intill vackert fönsterparti. Det kan finnas möjlighet att få till en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum om så önskas. Stort vardagsrum som inrymmer både stor sällskapsdel samt matbord. Vidare så får man även två stora sovrum samt ett fint renoverat badrum! Ljusinsläpp via fönsterpartier i helt insynsskyddat läge med unik och milsvid utsiktsvy. Genomgående rymlig takhöjd (ca. 2,70) och ljusa ytskikt.

Här är du boende i Brf isbiten som är optimalt belägen i centrala Sundbyberg, Vintergatan 4 och Vintergatan 6. Föreningen består av 42 bostadsrätter och två lokaler. Föreningen har en gemensam tvättstuga, gårdsplats, barnvangsförråd och cykelrum. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett förråd. Föreningen har nyligen byggt om lokaler till bostäder som man sålt/säljer, detta ger föreningen ett positivt tillskott till ekonomin.

Från populära Vintergatan når du allt inom några minuters promenad. Sturegatan och Signalfabriken med shopping, Sundbybergs Station med alla kommunikationer du kan tänka dig, Näckrosens tunnelbana, tvärbana samt det moderniserade Tuletorget med buss och restauranger samt Lötsjön med promenadstråk.

Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.