Furuvägen 23, 3tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Furuvägen 23, 3tr

Optimalt planerad tvåa i hörnläge med balkong och öppen spis!

Såld

Optimalt planerad tvåa i hörnläge med balkong och öppen spis!

Välkomna till denna rymliga 2:a i unikt hörnläge! Öppen planlösning med kök och vardagsrum i vinkel bidrar till socialt umgänge men ändå med viss avskildhet i vardagsrummet. Fint renoverat kök med exklusiva materialval, kaklat badrum förberett för tvättmaskin, hall med bra avhängning- och förvaringsmöjligheter via hatthylla och garderob, ett rymligt sovrum med en walk-in-closet och ett trivsamt vardagsrum med både en fungerande öppen spis samt utgång till balkongen i sydvästläge. I kök/vardagsrum har man flera fönsterpartier som bidrar till fantastiskt ljusinsläpp! Till bostaden hör nyttjanderätt till ett källar- och vindsförråd. Här är det bara att flytta in och trivas!

Alldeles utanför porten finns trevliga gräsytor med parkbänkar och lekplats. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter (här har man bl.a närhet till sundbyberg c med bussar/tunnelbana/tvärbana/ pendeltåg, Duvbo t-bana samt Näckrosen t-bana), restauranger, service samt närhet till vacker natur längs Lötsjön med fint utegym och Golfängarna.

Stabil förening med god ekonomi. Här är man boende i Brf Fågelhusen som bildades år 2006 och förvärvade fastigheten Kv Trasten 3. Föreningen består av 5 st flerbostadshus innehållande 130 st lägenheter (varav 13st fortsatt är hyresrätter) och 2 st lokaler. I föreningen finns tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd.

Kontakta ansvarig mäklare Marcus för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.