Centrala Sundbyberg

Furuvägen 23, 3tr

Tvåa i hörnläge med balkong och öppen spis!

Tvåa i hörnläge med balkong och öppen spis!

Välkomna till denna rymliga 2:a i unikt hörnläge! Öppen planlösning med kök och vardagsrum i vinkel bidrar till socialt umgänge men ändå med viss avskildhet i vardagsrummet. Fint renoverat kök, badrum förberett för tvättmaskin, hall med bra avhängning- och förvaringsmöjligheter via hatthylla och garderob, ett rymligt sovrum med en klädkammare och ett trivsamt vardagsrum med både en fungerande öppen spis samt utgång till balkongen i västläge. I kök/vardagsrum har man flera fönsterpartier som bidrar till fantastiskt ljusinsläpp! Till bostaden hör nyttjanderätt till ett källar- och vindsförråd. Här är det bara att flytta in och trivas!

Alldeles utanför porten finns trevliga gräsytor med parkbänkar och lekplats. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter (här har man bl.a närhet till sundbyberg c med bussar/tunnelbana/tvärbana/ pendeltåg, Duvbo t-bana samt Näckrosen t-bana), restauranger, service samt närhet till vacker natur längs Lötsjön med fint utegym och Golfängarna.

Stabil förening med god ekonomi. Här är man boende i Brf Fågelhusen som bildades år 2006 och förvärvade fastigheten Kv Trasten 3. Föreningen består av 5 st flerbostadshus innehållande 130 st lägenheter (varav 13st fortsatt är hyresrätter) och 2 st lokaler. I föreningen finns tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd.

Kontakta ansvarig mäklare Melanie på 0709-392539 vid intresse!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 63 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3, hiss finns
  • Förening: Brf Fågelhusen
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Furuvägen 23, 3tr

HALL

En praktisk hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter via hatthylla och garderob. Hallen är bostadens hjärta varifrån du når samtliga rum. Klinkergolv innanför dörren och ljust målade väggar.

Visa mer

BADRUM

Stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns dusch, kommod, badrumsskåp med spegel, toalett och handdukstork. Här är det även förberett för tvättmaskin.

Visa mer

SOVRUM

Otroligt trivsamt sovrum som är stort till ytan och har gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Avhängningsmöjligheter i en klädkammare och garderob med skjutdörrar. Målade väggar och fint golv.

Visa mer

KÖK

Stilrent renoverat kök med maskinell utrustning bestående av kyl och frys, häll, integrerad diskmaskin, köksfläkt och ugn. Gott om förvaring genom flera över- och underskåp med ljusa fronter. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare flera fönsterpartier. Ljusa ytskikt.

Visa mer

VARDAGSRUM

Trivsamt vardagsrum med gott om plats för sällskapsdel och TV-möblemang. Här finns även en vacker (och fullt fungerande) öppen spis. Delvis öppen planlösning mot köket och givet utrymme för större matplats. Via vardagsrummet nås bostadens balkong. Ljusa ytskikt.

Visa mer

BALKONG

Via kök och vardagsrum nås bostadens trevliga inglasade balkong i sydvästläge.

Visa mer

EXTERIÖR

Välkomna till Furuvägen 23!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.