SUNDBYBERG

Ursviksvägen 31

SÅLD

NU ges möjligheten att förvärva denna unika bostad som är optimal för dig som drömmer om villalivet men vill ha alla bekvämligheter som följer med en lägenhet. Bostaden är om hela 88 kvm (BOA 66 kvm + 22 kvm, ej mätvärt utrymme pga. begränsad takhöjd). Via sovrummet nås bostadens klädkammare som även nyttjas som barnrum. Via sovrummet når man även bostadens magnifika balkong mot lummig grönska i perfekt solläge. Bostaden har utöver balkongen även en fransk balkong som ger optimala vädringsmöjligheter tack vare den genomgående planlösningen. Den gedigna takhöjden, takbjälkarna samt rymliga ytan gör vardagsrummet till ett oslagbart rum! Via vardagsrummet nås det välutrustade köket renoverat i en stilren industriell stil. Helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Vidare så erbjuder bostaden även ett optimalt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i tre väderstreck som samtliga är i insynsskyddat läge. Detta är en bostad för dig med högt satta krav som måste upplevas på plats!

Här är man boende i Brf Trollsländan i Duvbo som består av 24 bostadsrätter i villaidyllen Duvbo. Husen är byggda 1999 och har bekvämlighet som hiss i husen. Föreningen har även 25 parkeringsplatser för 240kr/månaden, ingen i kö idagsläget. Till bostaden hör även ett förråd beläget på gårdsplan.

Optimalt och centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva! På bara få minuters promenad når man fantastiska Lötsjön. Ypperliga kommunikationsmöjligheter genom ca 50 meter till busstation (Buss 506 har hållplats precis som tar er till Sundbybergs centrum och vidare till Karolinska) samt ca 350 meter till Duvbos tunnelbanestation! För barnfamiljen har man även närhet till lekplatser samt barnomsorg.

VID INTRESSE - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.