Centrala Sundbyberg

Tulegatan 71, 2tr

Exemplariskt planerad trea i hörnläge med balkong i västläge!

Exemplariskt planerad trea i hörnläge med balkong i västläge!

Inom kort ges möjligheten att förvärva denna otroligt välplanerade trea! Direkt innanför entrén möts man av en unik och hemtrevlig känsla som måste upplevas på plats. Bostadens planlösning är väl genomtänkt och bostadens upplevs som betydligt större än sina 74 kvadratmeter. Hallen erbjuder otroligt bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober samt en klädkammare. Två rymlig sovrum som är separerade ifrån varandra med plats för större säng, arbetsplats och förvaringsmöbel. Via det ljusa vardagsrummet som är stort till ytan nås bostadens magnifika balkong i attraktivt västläge, där man kan njuta av eftermiddags-/kvällssol. Bostadens hjärta är helt klart det fantastiskt stilrent renoverade kök som bjuder in till härliga middagar! Utöver allt detta så har man ett badrum som är stambytt och helkaklat. Genomgående stilrena ytskikt och materialval. Till bostaden hör även nyttjanderätt till förråd.

Som boende på Tulegatan 71 är man medlem i Brf Källsprånget nr 1 som består av 54 lägenheter och 4 lokaler, fördelade i tre hus. Föreningen har i dagsläget en mycket låg belåning i förhållande till många andra föreningar. Detta är väldigt bra med tanke på allt det underhåll och de renoveringar som föreningen genomfört. Detta innebär således att föreningen inte är så utsatt för eventuella räntehöjningar och upptagande av nya lån såsom många andra föreningar kan vara. I föreningen har man cykelrum, biljardrum, hobbyrum, gym samt tvättstuga.

Endast ett stenkast från bostaden finns Duvbos t-banestation, busstation samt en välsorterad ICA-butik. I närområdet finns också härliga promenadstråk runt Råstasjön, Lötsjön samt Golfängarna. Även träningsanläggningar och en simhall finns tillgängligt. Sundbyberg är ett perfekt område för dig som vill ha närhet till grönska och lugn men även vill känna av stadspulsen. Med en kort promenad nås Sundbybergs torg och Signalfabriken med ett stort serviceutbud. Här finns en mängd olika butiker, välbesökta restauranger, barer samt mysiga caféer. I Signalfabriken finns Story hotell, SATS träningscenter, apotek, H&M, bibliotek, Body Shop och blomsterhandel. Sundbybergs torg erbjuder även all tänkbar kommunikation som kan tänkas behövas, tvärbana, ett flertal busslinjer, flygbussar till Bromma och Arlanda men även Citybanan som tar er till Stockholms Central på 8 minuter. Härifrån är det lätt att ta sig till större shoppingcentrum som Mall of Scandinavia, Bromma Blocks, Solna Centrum och Kista Galleria.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE VID INTRESSE!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 74 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 3 808 kr Inkl. Värme, vatten och basutbud på TV (Comhem). Tillägg balkongfond 41 kr/mån
  • Förening: Brf Källsprånget nr 1
  • Byggnadsår: 1944, OÅ 1999
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Tulegatan 71, 2tr

HALL

Välkomnande hall med gott om avhängningsplats för ytterkläder. I anslutning till hallen finns
dessutom en klädkammare med gott om utrymme för förvaring.

I gången mot bostadens kök finns flera inbyggda garderober och städskåp. Entrén är även utrustad med säkerhetsdörr. Otroligt stilrent klinker som breder sig vidare in till köket och skapar ett enhetligt intryck!

Visa mer

SOVRUM 1

Från hallen nås bostadens första sovrum. Sovrummet är stort till ytan och har plats för större säng, skrivbord och garderob om så önskas. Golvet pryds av fint parkettgolv och väggarna är ljust målade.

Visa mer

VARDAGSRUM

Här erbjuds man ett oerhört hemtrevligt vardagsrum med himmelvy och utgång till balkongen. Rummet är rymligt och lättmöblerat med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Via vardagsrummet nås en av bostadens två stora sovrum. Golvet pryds av fint parkettgolv och väggarna är ljust målade.

Visa mer

BALKONG

Balkongen nås via bostadens vardagsrum och är placerad i västerläge där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Tack vare gatans sluttande lutning upplevs det som att balkongen är betydligt högre upp än 2tr. Här har man även magisk vy över takåsar och villaidyllen i Duvbo!

Visa mer

SOVRUM 2

Via speglade dubbeldörrar når man bostadens andra sovrum. Även detta sovrum är stort till ytan och har plats för dubbelsäng, arbetsplats och förvaringsmöbel. Fint parkettgolv och målade väggar i stilren blå nyans.

Visa mer

KÖK

Via hallen tar du dig till bostadens hjärta, det fantastiska köket! Rymligt och stilrent renoverat kök med exemplariska arbets- och avlastningsytor på bänkskivor med vitt
kakel ovan. Två fönster bidrar till ett härligt ljusinsläpp i rummet. Här finns det gott om förvaringsutrymmen i flertalet skåp med stilrena fronter i grått. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, ugn i arbetshöjd, fläkt och integrerad diskmaskin. All maskinell utrustning är i rostfritt utförande och bidrar till den stilrena atmosfären. Det finns även gott om utrymme för större matplats. Fint och praktiskt klinkergolv och delvis målade väggar.

Visa mer

BADRUM

Stambytt badrum med klinker på golv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch,
toalett, badrumsskåp samt handfat.

Visa mer

FASAD

Välkomna till Tulegatan 71 och närheten till allt man önskar!

Visa mer

SUNDBYBERG

Sveriges till ytan minsta kommun, Sundbyberg, är snabbast växande och har idag över 40 000 invånare. Duvboet är strategiskt beläget i en av de lugnare kvarteren i centrala Sundbyberg med närhet till allt man kan önska sig i en kvartersstad. Tunnelbanans blå linje ligger runt hörnet och tar dig direkt till T-centralen på 14 minuter. Tvärbana samt bussar finner man ett par kvarter bort och från Sundbybergs Pendeltågsstation tar man sig till Stockholm City (Odenplan) på bara 5 min. Förutom utmärkta kommunikationer är det nära till fritids- och grönområden, restauranger, butiker och annan service.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.