Tulegatan 71, 2tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tulegatan 71, 2tr

Exemplariskt planerad trea i hörnläge med balkong i västläge!

Såld

Exemplariskt planerad trea i hörnläge med balkong i västläge!

Möjlighet att förvärva denna otroligt välplanerade trea! Direkt innanför entrén möts man av en unik och hemtrevlig känsla som måste upplevas på plats. Bostadens planlösning är väl genomtänkt och bostadens upplevs som betydligt större än sina 74 kvadratmeter. Hallen erbjuder otroligt bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober samt en klädkammare. Två rymlig sovrum som är separerade ifrån varandra med plats för större säng, arbetsplats och förvaringsmöbel. Via det ljusa vardagsrummet som är stort till ytan nås bostadens magnifika balkong i attraktivt västläge, där man kan njuta av eftermiddags-/kvällssol. Bostadens hjärta är helt klart det fantastiskt stilrent renoverade kök som bjuder in till härliga middagar! Utöver allt detta så har man ett badrum som är stambytt och helkaklat. Genomgående stilrena ytskikt och materialval. Till bostaden hör även nyttjanderätt till förråd.

Som boende på Tulegatan 71 är man medlem i Brf Källsprånget nr 1 som består av 54 lägenheter och 4 lokaler, fördelade i tre hus. Föreningen har i dagsläget en mycket låg belåning i förhållande till många andra föreningar. Detta är väldigt bra med tanke på allt det underhåll och de renoveringar som föreningen genomfört. Detta innebär således att föreningen inte är så utsatt för eventuella räntehöjningar och upptagande av nya lån såsom många andra föreningar kan vara. I föreningen har man cykelrum, biljardrum, hobbyrum, gym samt tvättstuga.

Endast ett stenkast från bostaden finns Duvbos t-banestation, busstation samt en välsorterad ICA-butik. I närområdet finns också härliga promenadstråk runt Råstasjön, Lötsjön samt Golfängarna. Även träningsanläggningar och en simhall finns tillgängligt. Sundbyberg är ett perfekt område för dig som vill ha närhet till grönska och lugn men även vill känna av stadspulsen. Med en kort promenad nås Sundbybergs torg och Signalfabriken med ett stort serviceutbud. Här finns en mängd olika butiker, välbesökta restauranger, barer samt mysiga caféer. I Signalfabriken finns Story hotell, SATS träningscenter, apotek, H&M, bibliotek, Body Shop och blomsterhandel. Sundbybergs torg erbjuder även all tänkbar kommunikation som kan tänkas behövas, tvärbana, ett flertal busslinjer, flygbussar till Bromma och Arlanda men även Citybanan som tar er till Stockholms Central på 8 minuter. Härifrån är det lätt att ta sig till större shoppingcentrum som Mall of Scandinavia, Bromma Blocks, Solna Centrum och Kista Galleria.

Visa mer
Slutpris

4 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Josephine Kvist

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.