Centrala Sundbyberg

Vattugatan 21B

20-tals pärla i hjärtat av Sundbyberg!

SÅLD

20-tals pärla i hjärtat av Sundbyberg!

Nu ges ni möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad i vacker fastighet anno 1927. Klassisk elegans och många charmiga detaljer som generös takhöjd, vackert golv, stora fönster och breda snickerier. Välplanerad bostad med goda förvaringsmöjligheter som bjuder in till socialt umgänge. Vidare erbjuds ett väl utrustat kök med goda arbetsytor och ett helkaklat och stambytt badrum från 2016.

Föreningen har en god ekonomi och har tagit väl hand om fastigheten. Från porten är tunnelbanan, livsmedelsbutiken och flera restauranger ett stenkast bort. Förutom tunnelbanan går buss 515 förbi utanför och vidare mot Odenplan. Inom ett par minuters radie finns också Sundbybergs utvecklade serviceutbud med ett brett utbud av restauranger och butiker samt och kommunikationer med tvärbana, pendeltåg och bussar. Denna del av centrala Sundbyberg ger dig också naturen inpå knuten med bla. Lötsjön, Marabouparken och Igelbäckens naturreservat.

Kontakta ansvarig mäklare Emelie Zazzi för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 630 000 kr

Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.