Centrala Sundbyberg

Råstensgatan 6

Modern & smakfull gavel 3:a med sydvästvänd balkong!

SÅLD

Modern & smakfull gavel 3:a med sydvästvänd balkong!

På eftertraktad adress med ett av Sundbybergs bästa lägen finner ni denna väldisponerade gaveltrea! Med balkong i härligt sydvästläge njuter du här av solen under eftermiddagen och kvällen. Helkaklat badrum med fin finish och golvvärme, stilfullt kök i halvöppen planlösning mot vardagsrum samt två väl tilltagna och trivsamma sovrum. Låg avgift och i en stabil förening med god ekonomi samt parkeringsplatser. Denna lägenhet vill du inte missa!

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

På attraktiv adress bor man här med närhet till kommunikationer, Tuletorget, flertalet gym, matbutiker, restauranger och mycket mer. Det extremt bra läge som bostaden är beläget i erbjuder att man enkelt kan ta del av allt som både centrala Sundbyberg och Solna erbjuder. En frisk promenad ifrån bostaden via sjöarna finner man Skandinaviens största galleria i form utav Mall of Scandinavia. Bostaden måste upplevas på plats! Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

5 270 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.