Såld lägenhet på Beckomberga ängsväg 14 i Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga ängsväg 14

Perfekt planerad 2rok med stor uteplats i väst- och östläge!

Såld

Perfekt planerad 2rok med stor uteplats i väst- och östläge!

Accepterat pris - På Beckomberga Ängsväg 14 hittar du denna välplanerade lägenhet som erbjuder ett generöst sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, snygg köksö och stilrent badrum med golvvärme. Utöver det har bostaden en stor uteplats om 57 kvm i både i väst- och östläge! Bostaden präglas av ett härligt ljus tack vare gavelläget samt flertalet stora fönsterpartier. Här i hjärtat av Beckomberga bor ni med närhet till lekplats, skolor & förskolor och med naturen precis utanför. Välsorterade matbutiker, kommunikationer och gym finns inom kort promenadavstånd.

Bostaden har genomgående ljust målade väggar samt ett ljust parkettgolv. Köket är välutrustat och här finns gott om plats för ett större matbord. I öppen anslutning mot köket ligger vardagsrummet som bjuder in till härliga och sociala ytor. Flertalet fönsterpartiet ger här ett rikligt ljusinsläpp och ger rummet rymd. Här finns även utgången till den underbara uteplatsen som är belägen i både väst- och österläge. Vidare in i bostaden finns det luftiga sovrummet. Från sovrummet nås den stora klädkammaren med gott om förvaringsmöjligheter.

Solid och välskött förening med trevliga grannar och god ekonomi. Direkt tillgång till föreningens parkeringsplatser som hyrs för en liten kostnad om 400 kr/mån. Föreningen har även friköpt mark och till bostaden finns ett förråd som är beläget på vindsplan.

De som bor i Beckombergaområdet uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Visa mer
Slutpris

2 750 000 SEK

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Uteplats

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Badrum

Hall

Förening

Övriga bilder

Välkommen till SMH Bromma på Bällstavägen 56

Planlösning