Snörmakarvägen 4 Bromma / Åkeshov
Bromma / Åkeshov

Snörmakarvägen 4

Exklusivt renoverad och välplanerad 2 rok i perfekt läge!

Såld

Exklusivt renoverad och välplanerad 2 rok i perfekt läge!

Nu är områdets finaste 2 rok till salu i en omtyckt och välskött förening. Denna välplanerade 2 rok om 42 kvm är genomtänkt i minsta detalj och erbjuder ett generöst ljusinsläpp, härlig takhöjd med fina vägglister, nylagd ekparkett (2022) som pryder golvet, förvaringsmöjligheter utöver det vanliga samt ett nyrenoverat kök och stambytt badrum (2008). Här bor ni i ett lugnt och ostört läge omgivet av grönska och nära till tunnelbanan. Välkommen till denna smakfulla och trevliga lägenhet!

Här erbjuds en optimal planlösning där varje kvm nyttjas på bästa möjliga vis. Köket renoverades under 2022 och är rymligt, välplanerat och välutrustat med all utrustning ni kan tänkas behöva och går ihop med vardagsrummet i en öppen och social planlösning. Fräscht och stambytt badrum från 2008, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Utöver det finns även en stor klädkammare som även går att nyttja som ett kontor. Nylagd ekparkett (2022) i kök, vardagsrum, sovrum och hall. Detta är helt enkelt ett hem att bara flytta in och trivas i!

Här bor ni i perfekt läge mellan Åkeshov (5 min bort) och Brommaplan (10 min bort) som erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till City på 20 minuter. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Närhet till flera olika naturområden med mysiga promenadstråk och flera badplatser. Vidare bor ni här i en stabil och välskött förening som äger marken. Till lägenheten hör två rymliga förråd på källarplan.

Den här bostaden och möjligheten får ni inte missa. Varmt välkommen att höra av er för mer information och visning!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.