Beckomberga Ängsväg 20 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga Ängsväg 20

Hörnlägenhet med södervänd balkong i grönskande Beckomberga

Såld

Hörnlägenhet med södervänd balkong i grönskande Beckomberga

Accepterat pris - Ring för visning!

- Hörnlägenhet - Balkong i söderläge - Möjlighet till snabb inflyttning - Välplanerade kvadratmeter - Tillhörande vindsförråd - Föreningen äger marken -

Välkomna till denna fantastiska 4:a som bjuder in till ett kompromisslöst boende i toppmodernt utförande. Ett badrum & en WC, tre väl tilltagna sovrum, kök med goda förvaringsmöjligheter och stor balkong i soligt söder-läge. Därtill har föreningen ett vackert orangeri som du som medlem får nyttja helt utan kostnad!

Här bor ni ljust och insynsfritt med himlen och grönska som närmsta granne. Därtill får ni ett genomgående ljusinsläpp och genomgående harmonisk känsla! Samtliga väggar är nymålade och alla ytskickt är fint bevarade, här kan du flytta in direkt utan behov av några justeringar! Belägen i en välskött förening med god ekonomi. Nära till förskolor, skolor, matbutiker, kommunikationer & grönområden.

De som bor i området uppskattar det tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Utöver det finns även populära Björklundshage som är en 4 H gård där du tar dig på endast en 10 minuters lång promenad. Goda kommunikationer med busshållplats endast några minuters gång från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 10 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Visa mer
Slutpris

5 525 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.