Gubbkärrsvägen 29M 4tr Bromma / Nockebyhov
Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 29M 4tr

Terrass högst upp i huset! Nyrenoverat badrum och kök!

Såld

Terrass högst upp i huset! Nyrenoverat badrum och kök!

Mycket härlig 1,5 med underbar terrass i väst mot lummig innergård! Nyrenoverat kök (2017) med integrerad kyl/frys, induktionshäll och ugn. Badrummet är stambytt och renoverat (2017) rymmer dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Badrummet har klinker med golvvärme och kakel på väggarna. Generöst vardagsrum med plats för matbord och soffa. Sovalkov med plats för dubbelsäng och inbyggd klädkammare med förvaringssystem.

Nockebyhov är ett lugnt område med mycket grönska. Här går ni på några minuter ner till Mälarens klippor, Ängbybadet eller Judarn. I området finns matbutik med generös delidisk.

Från bostaden når ni 12:an, Nockebybanan med några minuters promenad som tar er till Alvik. Precis utanför huset går dessutom ett stort antal bussar som tar er till Brommaplan på ett par minuter och där gröna linjens tunnelbana sedan tar er in till city.

Missa inte denna unika 1,5:a i lugna Nockebyhov!

Varmt välkomna!
Boka in er på visning via annonsen på smh.se bredvid visningstiderna!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Noomi Unéus

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.