Bromma / Annedal

Bällstavägen 60, 3 tr.

Optimalt planerad 4:a med exklusiva materialval & balkong i söderläge

Optimalt planerad 4:a med exklusiva materialval & balkong i söderläge

- Inglasad balkong - Magnifik utsikt - Exklusiva materialval - Dubbla förråd -

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 96 kvm
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 3 av 5, hiss finns
 • Avgift: 5 043 kr inkl. värme, kabel-TV, bredband, telefoni & bostadsrättstillägg.
 • Förening: Brf Basaren
 • Byggnadsår: 2016
 • Område: Bromma / Annedal, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Bällstavägen 60, 3 tr.

- Inglasad balkong - Magnifik utsikt - Exklusiva materialval - Dubbla förråd -

Nu får jag äntligen lov att presentera denna väldisponerade 4:a med en magnifik utsikt över Mariehälls villaområde och en inglasad balkong i söderläge! Lägenheten präglas av sober färgsättning och exklusiva materialval vilket gör att denna bostad sticker ut ur mängden.

Planlösningen är mycket genomtänkt och erbjuder ett fullt utrustat kök från Epoc i en halvöppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet som badar i ljus. Här erbjuds tre väldisponerade sovrum, ett helkaklat badrum inrett med dusch, tvättmaskin-och torktumlare samt en separat gäst WC. Genomgående exceptionellt goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober, en walk-in-closet och ett separat källarförråd.

Här bor ni i en mycket solid bostadsrättsförening som bl.a. erbjuder sina medlemmar garage med laddstolpar, barnvagns-och cykelförråd samt en mysig innergård. Utöver detta bor du i ett område med härliga grannar, närhet till trevliga promenad-och joggingstråk samt har lekparker på kort gångavstånd.

Nedanför porten ligger Mariehällstorget med en välsorterad ICA butik, gym, busshållplats, skräddare och restauranger. I Sundbyberg (som nås med buss 113 eller en kortare promenad) finns all tänkbar kommunikation såsom tvärbana, t-bana, pendeltåg och bussar. Välkommen till ett hem och område att trivas i!

 • Helinglasad balkong
 • Dubbla förråd
 • Magnifik utsikt över Mariehälls villaområde
 • Elstolpar i garaget
 • Låg månadsavgift
 • 50 meter från ICA, gym & busshållplats

Balkong

Enastående balkong med fri utsikt mot Mariehälls grönskande villaområde åt ena hållet och den mysiga innergården åt andra hållet. I eftertraktat söderläge kan ni avnjuta solen från förmiddag till sen eftermiddag. Tack vare inglasningen som vetter mot Bällstavägen kan ni nyttja balkongen en större delen av året. Givetvis går inglasningen att skjuta undan vid varmare dagar. Generösa ytor som möjliggör för inredning med en sittgrupp eller varför inte växter och odlingslådor på balkongen. En riktig pärla!

Visa mer

Kök

Elegant kök från Epoq med moderna materialval såsom blandare och beslag i mässing/svart läder. Köksutrustningen består av side-by-side kyl/frys (90 cm), integrerad mikrovågsugn, diskmaskin, diskho med blandare, köksfläkt, (spishäll/induktionshäll) samt ugn.

Här erbjuds en fantastiskt fin utsikt över Mariehälls villaområde från det stora fönsterpartiet. Intill köksfönstret finns gott om plats för ett stort matbord för hela familjen! Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör också lägenheten väldigt social.

Visa mer

Vardagsrum

Stort och inbjudande vardagsrum med stora fönster i två väderstreck som låter ljuset flöda in i rummet. Här ges gott om plats för en stor soffa, soffbord, tv-möbel samt övrigt möblemang. Vidare nås lägenhetens balkong.

Visa mer

Sovrum 1

Lägenhetens största sovrum är målat i en sober blå väggkulör. Längsmed ena sovrumsväggen löper flera garderober som ger rummet exceptionellt goda förvaringsmöjligheter. Här finns det gott om utrymme för en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord.

Visa mer

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum har ett rofyllt läge mot föreningens mysiga innergård. Rummet är rymligt och ger plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Här finns en garderob till förvaring av kläder. Passar perfekt som barnrum eller gästrum.

Visa mer

Sovrum 3

Det tredje sovrummet är mycket väldisponerat och vetter precis som sovrum 2 mot föreningens innergård. I dagsläget disponeras rummet som kontor men passar lika bra som ett barnrum. Här finns plats för skrivbord, säng och annat möblemang efter önskemål.

Visa mer

Badrum

Stilrent badrum med grått klinkergolv med och vitkaklade väggar. Fint ljusinsläpp från ett mindre fönster med insynsskydd ut mot innergården. Badrumsinredningen består av dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod samt ett spegelskåp ovanför. Här finns även en praktisk tvättavdelning med en tvättmaskin och torktumlare under en avställningsbänk som är optimal att använda som skötbord eller att vika tvätt på. Över maskinparken finns vägghängda skåp till badrumsartiklar.

Visa mer

Wc

I hallen ligger bostadens wc som är inrett i samma stil som det stora badrummet; grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns wc, ett mindre handfat med kommod och en spegel med belysning.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder, förvaring av skor vid entrén och en garderob. Från hallen når du även lägenhetens förråd/walk-in-closet som täcker förvaringsbehovet ytterligare.

Visa mer

Fasad

Välkommen till Bällstavägen 60!

Visa mer

Närområde

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Våning
3 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,8626 %
Andel av årsavgift
1,86263 %
Allmänt om lägenheten
- Till lägenheten hör ett förråd.

Föreningen

Namn
Brf Basaren
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
75 lägenheter samt 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningen har upplåten tomträtt. Den nuvarande avgäldsperioden kommer att omförhandlas 2022-09-30. Avgälden kommer att hamna på 660 900 kr efter omförhandling. En sänkning sker därmed från nuvarande avgift.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Delat ägandeskap godkänns med minst 20%.
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Brf Basaren bildades 2012 och har 75 bostadsrätter. Föreningen är en äkta bostadsrättslägenhet och innehar marken med tomträtt. Gemensamma utrymmen: - Cykelparkering - Barnvagnsförråd i källaren - Trevlig innergård
Information om månadsavgiften
inkl. värme, kabel-TV, bredband, telefoni & bostadsrättstillägg.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningens ekonomi: - Föreningen amorterar årligen ca 1 200 000 kr. - Avgiften sänktes med 6 % från och med 1 januari (2020-12-03). - Avgiften sänktes även 2019 med 6,5 %. (årsredovisningen 2019). - Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2021-08-26).
Tv och Bredband
- Levereras av Bahnof. - 1 Gbit/s & Sappa Mer ingår för alla medlemmar.
Parkering
Garage-och parkeringsplatser: - Föreningen har 53 st garageplatser. - En garageplats kostar 1 100 kr/månad. - En garageplats med laddstolpe kostar ca 1300 kr/månad. Laddkorten kommer från Vattenfalls lösning InCharge och fungerar på deras publika laddningar. Förbrukning går att följa på eget konto. Laddning på platserna i garaget sker till självkostnadspris. Totalt finns det 8 uttag med 16A laddning vardera. Kötider - I dagsläget är det 2 personer i kö till garageplatserna (kontrollerat 2021-11-09).
Övrigt
- Föreningen tillämpar enskild debitering för varm-och kallvatten efter faktisk förbrukning.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten: 2017: Passersystem garage (fjärrkontroller/taggar) 2018: Åtgärder efter 2-års garantibesiktning 2019: Passersystem installerades i samtliga trapphus och även i garaget. Ersatte det gamla systemet med portkod och istället finns porttelefon 2019: Laddplatser installerades 2019: Utrustat cykelrum med cykelliftar 2019: Utökat sopkärl i soprummet 2019: Ökat säkerheten vid infart till garaget 2020: Kamera och brickläsare för soprum har installerats 2020: Fler kameror har installerats i garage 2021: Radonmätning Kommande renoveringar-och underhållsarbeten: - Det finns inga större renoveringar planerade i dagsläget (kontrollerat 2021-08-26).

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk till-och frånluft
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2018-03-07
Energiklass
E
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2018-03-07

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.