Bromma / Beckomberga

Styresman Sanders Väg 8

Optimalt planerad gaveltrea högst upp i huset med balkong i västerläge!

SÅLD

Optimalt planerad gaveltrea högst upp i huset med balkong i västerläge!

Optimalt planerad lägenhet högst upp i huset med utsikt mot grönområde i två väderstreck och helt utan insyn. Den moderna öppna planlösningen gör det möjligt att samtala med sällskapet samtidigt som ni står och lagar mat. Genomtänkt rumsfördelning med stora ytor för att gömma undan förvaring. En unik detalj med lägenheten är alla dolda förvaringsmöjligheter i köket. Nu kan ni slippa att ha onödiga kablar och köksutrustning framme och istället utnyttja arbetsytorna till att laga utsökt mat!

En av alla faciliteter med bostaden är den rymliga balkongen i västerläge som har utsikt över vacker grönska. Här kan du njuta av solen från mitt på dagens till sena kvällen! Möblerbar med såväl utemöbler samt grönskande växter. Här bor ni i ett lugnt och tryggt område som under de senaste åren utvecklats till en mycket populär stadsdel. För er som uppskattar naturen och möjligheten att kunna ta en promenad efter en lång arbetsdag är detta bostaden för er.

De som bor i Beckombergaområdet uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats 150 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Kontakta gärna mig för mer information. Vi hörs!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

5 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.