Beckomberga Allé 6 Bromma / Beckomberga
Bromma / Beckomberga

Beckomberga Allé 6

Välplanerad 2 rok med inglasad balkong i söderläge!

Såld

Välplanerad 2 rok med inglasad balkong i söderläge!

Välkommen till denna fantastiska 2:a som bjuder på en stor inglasad balkong i rakt söderläge. Bostaden präglas av stilrena materialval och har ett modernt kök i öppen planlösning till vardagsrummet, rymligt sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt genomgående väldigt gott om förvaring. Här bor ni i en solid och stabil förening med god ekonomi, där bredband och tv är inkluderat i avgiften. Föreningen äger marken och erbjuder även direkt tillgång till p-plats.

Beckombergaområdet har vuxit fram under de senaste åren och står nu helt färdigställt. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Här finns närhet till flertalet förskolor & skolor, och bara ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd hittar du flera populära restauranger och caféer, däribland den hyllade Bromma Bistro. Läget ger er goda kommunikationer, med busshållplats 100 meter från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca. 5-7 minuter. I området finns även bussar mot Vällingby C, Sundbyberg och Spånga station. Gröna linjen nås med en 15 minuters promenad. Mycket barnvänligt område med närhet till Mälaren och många grönområden med trevliga promenadstråk.

Missa nu inte denna underbara bostad som måste upplevas på plats. Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

3 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.