Bromma / Brommaplan

Tunnlandsvägen 46

Detta är lägenheten för dig som vill bo ett stenkast från tunnelbana samtidigt som du har ett kliv ner till rofyllda grönområden.
Lägenheten har genomgående hög standard, här har inget lämnats åt slumpen. Stort kök med grönska utanför varje fönster samt gott om plats för stort matbord, rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens underbara balkong i söderläge, sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum.

Här bor man i lugn och grönskande omgivning samtidigt som man bor kort promenad från Brommaplan. Här finns all tänkbar service som man behöver. Brommaplans centrum erbjuder bra kommunikationer genom tunnelbana och busstation, matbutikerna ICA och Coop, gymmen SATS och Itrim samt flera Caféer, restauranger och annan service. Närhet till vackra naturreservatet Judarn med, Judarnsjön, löpspår och grillplatser. Här bor ni, trots det lugna läget, stadslikt, med närhet till allt som vardagen önskar.

Kontakta gärna mig för med information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad. 0709488899
Svenska Mäklarhuset

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 52 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 2 460 kr inkl. värme & VA (+ obligatorisk balkongavgift gällande 250 kr/mån).
  • Förening: Brf Fjärdingen
  • Byggnadsår: 1943
  • Område: Bromma / Brommaplan, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Tunnlandsvägen 46

Balkong

Underbar balkong högt upp med rofylld utsikt. Här möbleras enkelt ett café bord med tillhörande stolar. På balkongen har du sol från förmiddag till sen kväll.

Visa mer

Sovrum

Stort och helt insynsfritt sovrum som går att möblera med dubbelsäng samt sidobord. Parkettgolv samt ljusa ytskikt. Här finns bra förvaring via flertalet garderober som kan täckas bakom ljusa textilier samt via en klädkammare.

Visa mer

Kök

Smart planlösning med stora ljusinsläpp som skapar rymd till bostaden. Här finner du ett kök utöver det vanliga. Med stor sannolikhet ett av områdets bästa! Faciliteter såsom påkostad gashäll samt varmluftsugn. Rostfri bänkskiva i kombination med moderna köksluckor. Rostfri köksfläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Ljusa ytskikt. Klinkergolv med golvvärme.

Visa mer

Förening

Brf Fjärdingen!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Brommaplan är ett lokalt centrum och är en knutpunkt för kollektivtrafik med tunnelbana och bussar. Många människor passerar dagligen området på väg till och från arbetet. Här finns allehanda service såsom apotek, vårdcentral, systembolag, träningscenter, livsmedelsaffärer, banker, hotell, blomsteraffär, café samt bibliotek.

HISTORIA
Brommaplan med omgivningar kallades Centrala Bromma när det planerades omkring 1940. Kommunikationerna var viktiga - och är så än idag. Tunnelbanestation Brommaplan invigdes 1954.

Vid Brommaplans rondell förlades på 40-talet Brommapostens röda tegelbyggnad byggd efter ritningar av postens huvudarkitekt Lars-Erik Lallerstedt. På andra sidan Drottningholmsvägen byggde Bromma baptistförsamling på 50-talet en kyrka och ett hotell med Örjan Liining som arkitekt. Konditori Finess i hotellbyggnadens bottenvåning har bevarad inredning från 50- talet. Bromma Hotell, idag Scandic Hotel Bromma, uppfördes av Stockholms stad och invigdes 1957 som ett stort internationellt hotell med 144 rum. Det stora medborgarhuset mellan tunnelbanan och hotellet kom till i början av 60-talet och inrymde en stor livsmedelshall samt bibliotek, barnteater, ungdomsgård, nykterhetsnämnd, barnavårdsbyrå m m.

Kommunikation

Här finns Brommaplans T-banestation (gröna linjen) som går mot Stockholm City och Vällingby/Hässelby.
Vid Brommaplan finns även bussförbindelser som tar Er ut till Ekerö och Solna, Sundbyberg m m.
Från Alvik kan Ni ta Tvärbanan mot antingen Solna eller Stora Essingen.

Närservice

Förutom Brommaplans centrum med goda kommunikationer och brett utbud av butiker så finns här ett flertal skolor och dagis. Ett stenkast bort ligger även Brommas koloniträdgårdsområde.

Närhet till den populära Olovslundsparken med lekpark och badmöjligheter för de minsta. Här finns även gräsytor för picknick och avkoppling. Fler badmöjligheter finns bara ett par kilometer bort där bl a Solviksbadet (Mälaren) med fina grönområden och promenadstråk. Inte långt borta ligger även Lillsjön med sin fina natur.

Parkering

I området finns det boendeparkering (taxa 5) längs med gatorna till en kostnad av 300 kr/månad eller 20 kr/dygn.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.