Tunnlandsvägen 46 Bromma / Brommaplan
Bromma / Brommaplan

Tunnlandsvägen 46

Underbar tvåa med balkong i söderläge!

Såld

Underbar tvåa med balkong i söderläge!

Detta är lägenheten för dig som vill bo ett stenkast från tunnelbana samtidigt som du har ett kliv ner till rofyllda grönområden.
Lägenheten har genomgående hög standard, här har inget lämnats åt slumpen. Stort kök med grönska utanför varje fönster samt gott om plats för stort matbord, rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens underbara balkong i söderläge, sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum.

Här bor man i lugn och grönskande omgivning samtidigt som man bor kort promenad från Brommaplan. Här finns all tänkbar service som man behöver. Brommaplans centrum erbjuder bra kommunikationer genom tunnelbana och busstation, matbutikerna ICA och Coop, gymmen SATS och Itrim samt flera Caféer, restauranger och annan service. Närhet till vackra naturreservatet Judarn med, Judarnsjön, löpspår och grillplatser. Här bor ni, trots det lugna läget, stadslikt, med närhet till allt som vardagen önskar.

Kontakta gärna mig för med information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad. 0709-48 88 99
Svenska Mäklarhuset

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.