Bromma / Blackeberg

Björnsonsgatan 58

Välplanerad 2 rok med stor balkong i söderläge!

BUDGIVNING PÅGÅR

Välplanerad 2 rok med stor balkong i söderläge!

Varmt välkommen till denna välplanerade 2 rok med stor och trevlig balkong i soligt söderläge. Här är boendet för dig som söker välplanerade kvadratmeter, närhet till naturen och låg avgift i en stabil förening. Bostaden har ett välplanerat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, vita skåpluckor och bra arbetsytor, ett väl tilltaget sovrum samt en stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter (går även att nyttja som kontor). Därtill erbjuder bostaden en generös balkong i högt insynsfritt läge som vetter i söder och har naturen som närmsta granne. Här kan du njuta av många soltimmar!

Svårslaget läge med några minuters gångavstånd till tunnelbana vid Blackeberg, fina naturområden samt badplatser. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med närhet till förskolor, skola och lekparker samt med en underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till flera naturområden.

Kontakta gärna mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 49 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 9, hiss finns
  • Avgift: 3 124 kr inkl. värme, VA samt bredband.
  • FÖRENING: Brf Engelsmannen 4
  • Byggnadsår: 2005
  • Område: Bromma / Blackeberg, Stockholm
COVID-19
Högsta BUD

2 300 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer
21 Sep 18:30 - 19:00
Vänligen boka in dig på en av visningarna. Anmälan krävs. Varmt välkommen!
Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Balkong

Från vardagsrummet nås den underbara balkongen i rakt söderläge. Gott om plats för möblemang och växter. Här kan du njuta av många soltimmar!

Visa mer

Kök

Fräscht och välplanerat kök med gott om förvaringsutrymme bakom vita skåpluckor. Utrustat med spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys.

COVID-19
Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Här erbjuds gott om utrymme för rejäl matplats och soffgrupp. Ett utrymme som gjort för umgänge med matgästerna. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och förvaringsmöbler. I anslutning till hallen finns lägenhetens klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Visa mer

Klädkammare

Stor klädkammare med gott om förvaring. Går även utmärkt att nyttja som arbetsrum/kontor!

Visa mer

Badrum

Stort och rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv i terracotta. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk samt förvaring i väggskåp ovan. Stor spegel med hyllförvaring under samt duschhörna.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med utrymme för avhängning, förvaring i garderob samt övrigt möblerbart utrymme.

Visa mer

Förening

Suveränt belägen med närhet till både natur och t-bana samt Blackebergs C.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Blackeberg är ett lyckat projekt att integrera ett bostadsområde och samtidigt behålla dess härliga natur. Området växte fram under 1950-talet. Blackeberg angränsar till de populära rekreationsområdena Grimstakogen och Judarskogen. Här finns även närheten till Mälaren med både Ängbybadet och Kaananbadet där ni kan promenera, grilla, åka skidor eller ta ett dopp i det blå. Här hittar du även flertalet båtklubbar, kvarnvikens kvarn och nyöppnade och mycket populära trädgårdscaféet. Större utbud av affärer i Vällingbys nya galleria K5.

Kommunikation

Väldigt goda kommunikationsmöjligheter i Blackebergs Centrum där det finns T-Bana, gröna linjen som enkelt tar er vidare mot Stockholm C eller Vällingby. Resan till Fridhemsplan går på en kvart och Hötorget når du på drygt 20 minuter. Från Islandstorget finns ytterligare en tunnelbanestation samt busscentral med bla. Buss 113 som går längs med Bällstavägen mot Sundbyberg C.

Närservice

Vid Blackebergs centrum finns T-bana, bussar, närbutiker, bibliotek, gym, livsmedelsbutiker, apotek, bibliotek, fritidsgård och Kaskad som har kulturaktiviteter mm. I närområdet är även flertalet förskolor samt både Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Vid Islandstorget finns en bensinstation och vidare mot Ängbyplan finns bland annat två asiatiska restauranger, en pizzeria och pub, brödbutik och frisör.

Parkering

I Blackeberg parkerar man sin bil på lokalgatorna, än så länge kostnadsfritt. Vid Blackebergs torg finns flera parkeringsplatser.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.