Björnsonsgatan 58 Bromma / Blackeberg
Bromma / Blackeberg

Björnsonsgatan 58

Välplanerad 2 rok med stor balkong i söderläge!

Såld

Välplanerad 2 rok med stor balkong i söderläge!

Varmt välkommen till denna välplanerade 2 rok med stor och trevlig balkong i soligt söderläge. Här är boendet för dig som söker välplanerade kvadratmeter, närhet till naturen och låg avgift i en stabil förening. Bostaden har ett välplanerat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, vita skåpluckor och bra arbetsytor, ett väl tilltaget sovrum samt en stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter (går även att nyttja som kontor). Därtill erbjuder bostaden en generös balkong i högt insynsfritt läge som vetter i söder och har naturen som närmsta granne. Här kan du njuta av många soltimmar!

Svårslaget läge med några minuters gångavstånd till tunnelbana vid Blackeberg, fina naturområden samt badplatser. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med närhet till förskolor, skola och lekparker samt med en underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till flera naturområden.

Kontakta gärna mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Linnea Ragnevad, 0709488899

Visa mer
Slutpris

2 330 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.