Bromma / Nockebyhov

Gubbkärrsvägen 19A

Välplanerad 4 rok utan insyn med balkong i västerläge!

SÅLD

Välplanerad 4 rok utan insyn med balkong i västerläge!

Med Mälarens vattenbryn på kort promenadavstånd hittar ni denna optimala 4:a. Här finner ni 3 sovrum, toppmodernt kök med stor matdel i öppen planlösning med vardagsrummet, stilrent badrum, wc och en generös balkong i ostört läge! Bostaden är nyproducerad under 2016 och bjuder in till ett kompromisslöst boende med gott om förvaring och hiss ner till föreningens garage som innehar tillgängliga garageplatser. Här bor du med Mälaren och grönskan runt knuten, närhet till matbutik och flertalet trevliga caféer samt goda kommunikationer.

Bostaden har genomgående ett fint parkettgolv och en väldigt hög standard. Flertalet stora fönsterpartier som släpper in massvis av ljus i hela bostaden och som gör att den upplevs väldigt rymlig. Balkongen ligger i fritt och ostört västläge med grönskan som närmaste granne vilket ger lugn och ro. Goda kommunikationer med busshållplats 100 meter från lägenheten samt promenadavstånd till Brommaplan.

Solid Brf med god ekonomi och med garageplatser tillgängliga. Föreningen äger även marken!
Ett stenkast från bostaden finner du Mälarens underbara strandlinje med badplatser, båtklubbar och promenadstråk. Här finns även vacker natur i Judarns Naturreservat kring Judarnsjön, Ängbybadet med vattenrutschkana, strand- och bryggbad och servering. Närmaste affär är Garpes Livsmedel suverän matbutik med delikatessdisk.

För mer information om bostaden och området kontakta ansvarig mäklare.

Visa mer
Slutpris

6 360 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.