Bromma / Beckomberga

Beckombergavägen 213

Välplanerad 5:a med enastående inglasad balkong!

SÅLD

Välplanerad 5:a med enastående inglasad balkong!

Välkommen till denna ljusa gavel-lägenhet om 5 rum och kök och dubbla badrum och stor inglasad balkong i söderläge om ca 13 kvm. Här får du fönster i tre väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp och två badrum varav det ena med badkar och det andra med dusch. En vägg har tagits upp i ena delen av vardagsrummet för ett fjärde sovrum, men som också skulle kunna tas bort för ett ännu rymligare
vardagsrum. Genomgående hög standard med stilsäkra materialval/tillval och social planlösning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en ljus och rymlig känsla.

Lägenheter erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt ett externt källarförråd. På innergården finner ni en trevlig parkmiljö med gräsytor, planteringar och lekplats. Trevlig och välskött förening med stabil ekonomi vilket ger ett tryggt boende. Beckombergaområdet är ett expansivt område som verkligen satt sig själv på kartan de senaste åren. De som bor här uppskattar området tack vare dess varierande arkitektur, härliga grönområden och lugna puls. Närhet till flertalet förskolor & skolor och ett stenkast bort ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23 alla dagar i veckan. På kort promenadavstånd ligger även flertalet populära restauranger och caféer, däribland hyllade "Bromma Bistro" som är en förstklassig Bistro. Goda kommunikationer med busshållplats endast några minuters gång från dörren som tar er vidare till Brommaplan på ca 5-7 minuter. I området finns även buss mot Vällingby C och ca 15 minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Nära till flertalet grönområden med trevliga promenadstråk och Mälaren.

Denna bostad måste upplevas på plats! Kontakta gärna mig för mer information.
Mvh, Linnea Ragnevad, 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
COVID-19
Slutpris

5 740 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.