Annedalsvägen 42, 4tr Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Annedalsvägen 42, 4tr

4rok högt upp i huset med inglasad balkong i västerläge

Såld

4rok högt upp i huset med inglasad balkong i västerläge

Välkommen till denna pampiga 4:a belägen högt upp i huset med härligt ljusinsläpp från flera takfönster! Trevlig inglasad balkong i västerläge med utsikt mot Bällstaån. Stilrena tillval och detaljer. Tre rymliga sovrum med gott om plats för förvaring. Stor inhägnad innergård med grind och lekplats. Belägen med kort gångavstånd till Sundbybergs C med utbud av restauranger och butiker. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Varje kvadratcentimeter optimeras i denna bostad! På 96 kvm erbjuds tre väldisponerade sovrum med utsikt över hamnbassängen, ett elegant kök med stor matplats samt ett badrum med tvättmaskin-och torktumlare samt en WC. Lägenheten upplevs ännu större eftersom viss yta under snedtak inte räknas med i Boa. Exceptionellt goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober samt ett separat källarförråd. Brf Båtsman är en av Annedals bästa bostadsrättsföreningar med god ekonomi, låg belåning och snabb fiberuppkoppling i huset.

Här bor ni vid på lugn promenadgata utan störande trafik och har på insidan av huset den mysiga innergården med lekplats för barnen. I kvarteret finns ligger lekfulla Annedalsparken, Mariehällsskolan och flertalet förskolor. Ett stenkast från porten har ni Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk och med en kort promenad nås Marabouparken och Sundbyberg C med ett gediget utbud av butiker, restauranger, gym, mataffärer, närservice och gym. Där finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg och bussar. Det är även lätt att ta sig mot Bromma flygplats eller Arlanda med flygbussarna.

Kontakta gärna mig för mer information och visning!
Mvh, Linnea Ragnevad 0709488899
Svenska Mäklarhuset Bromma

Visa mer
Slutpris

5 930 000 kr

Ansvarig mäklare

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.