Starrbäcksgatan 6 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Starrbäcksgatan 6

Välplanerad 2rok med optimalt läge!

Såld

Välplanerad 2rok med optimalt läge!

Välkommen till denna ljusa och mycket rymliga lägenhet med perfekt planlösning! Här finner du en otroligt väldisponerad lägenhet om 50 kvm med stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om utrymme. Ljust kök med härligt ljusinsläpp och maskinell utrustning i form av kyl/frys, ugn med spis samt diskmaskin. Rymligt sovrum med fönster mot lugn gata och grönska. Här finns plats för dubbelsäng, garderober och övrig möblering. Badrummet är helkaklat är utrustat med kombimaskin.

Här bor du i ett svårslaget läge med närhet till både puls och natur. I närheten finner du både Willys samt ICA-butik. Restauranger kan man välja och vraka mellan, varför inte Paul Taylor Lanthandel alt. populära The Public? Utbudet är stort och det finns många olika restauranger och pubar att välja emellan beroende på vad man är sugen på! Längs Sturegatan finns flertalet butiker och caféer och inom kort promenadavstånd nås även Tulegatan med sitt utbud av restauranger, café och gym. För den som gillar träning finns det flera olika gym i närheten, bl.a SATS i signalfabriken. Önskar man ta en trevlig promenad så rekommenderas starkt att man går till nästa kvarter, där har man Bällstaviken (med promenadstråk in till stan samt en båtklubb). Tar man sig mot Ursviksvägen kommer man även nå fantastiska promenadstråk längs Lötsjön! Sundbybergs är Sveriges kommunikations tätaste kommun vilket innebär att du bor nära buss, pendeltåg, tunnelbana, regional tåg samt tvärbana!

Kontakta gärna mig för mer information!
Med vänlig hälsning
Linnea Ragnevad,
Svenska Mäklarhuset

Visa mer
Slutpris

3 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Linnea Ragnevad

Linnea Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.