Annedalsvägen 42 Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Annedalsvägen 42

Makalös uteplats om hela 80 kvm!

Till salu

Makalös uteplats om hela 80 kvm!

Nu saluförs en utav områdets absolut bästa 4:or med en makalös uteplats om hela 80 kvm! Perfekt belägen mellan barnvänliga Annedal och Sundbybergs stadspuls.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 5 495 000 kr
 • Boarea: 95 kvm Förvaltarens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: -1, hiss finns
 • Avgift: 5 242 kr inkl. värme, IP-TV (basutbud + T2-flex) samt bredband 500-1000 mb/s. Hushållsel samt varm- och kallvatten debiteras individuellt efter faktisk förbrukning.
 • Förening: Brf Båtsman i Bromma
 • Byggnadsår: 2011
 • Område: Bromma / Annedal, Stockholm
Utgångspris

5 495 000 kr

Visningar

4 Dec 13:00 - 13:30
Anmäl dig via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!
5 Dec 17:15 - 17:45
Anmäl dig via mäklarens hemsida. Varmt välkommen!
Ansvarig mäklare
Inez Domé

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Annedalsvägen 42

Nu saluförs en utav områdets absolut bästa 4:or med en makalös uteplats om hela 80 kvm! Perfekt belägen mellan barnvänliga Annedal och Sundbybergs stadspuls. Mycket insynsskyddat tack vare det upphöjda läget från marken!

Bostaden har fönster i två väderstreck och har en genomgående sober färgsättning och enhetliga materialval vilket både skapar en stilsäker och hemtrevlig känsla! Uteplatsen är 80 kvm och löper längsmed två av husets sidor har sol både på morgon och eftermiddag/kväll. Den vetter i norr mot hamnbassängen och väster mot en bred gångväg mellan husen. På delen som vetter mot vattnet ligger solen på från soluppgång till tidig lunch och på den andra delen av uteplatsen kan ni njuta av solen från tidig eftermiddag tills att den går ner bakom husen. Denna uteplats är perfekt både för vuxna-och barn då det finns utrymme för generösa sällskapsytor med middagsbord, loungedel, lekhörna, fotbollsmål eller var nu fantasin sätter gränserna.

Varje kvadratcentimeter optimeras i denna lägenhet! På 95 kvm erbjuds tre väldisponerade sovrum med utsikt över hamnbassängen, ett elegant kök med stor matplats samt två badrum varav ett är inrett med badkar, tvättmaskin-och torktumlare och det andra med dusch.
Exceptionellt goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober, en klädkammare och ett separat källarförråd i direkt anslutning till lägenheten på samma våningsplan. För den som önskar flexibelt tillträde är det möjligt för denna bostad!

Brf Båtsman är en av Annedals bästa bostadsrättsföreningar med god ekonomi, låg belåning och snabb fiberuppkoppling i huset.

Här bor ni vid på lugn promenadgata utan störande trafik och har på insidan av huset mysig innergård med lekplats för barnen. I kvarteret finns ligger lekfulla Annedalsparken, Mariehällsskolan och flertalet förskolor. Ett stenkast från porten har ni Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk och med en kort promenad nås Marabouparken och Sundbyberg C med ett gediget utbud av butiker, restauranger, gym, mataffärer, närservice och gym. Där finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg och bussar. Det är även lätt att ta sig mot Bromma flygplats eller Arlanda med flygbussarna.

Hjärtligt välkommen på visning!

 • Radhuskänsla!
 • Uteplats på hela 80 kvm
 • Sol större delen av dagen
 • Fin vy över Hamnbassängen
 • Mycket insynsskyddat tack vare upphöjt läge
 • Tre väldisponerade sovrum
 • Två badrum
 • Barnvänligt område nära Sundbyberg C

Uteplats

Uteplatsen är 80 kvm och löper längsmed två av husets sidor har sol både på morgon och eftermiddag/kväll. Den vetter i norr mot hamnbassängen och väster mot en bred gångväg mellan husen. På delen som vetter mot vattnet ligger solen på om morgonen och den andra delen har sol från tidig eftermiddag tills att den går ner bakom husen. Denna uteplats är perfekt både för vuxna-och barn då det finns utrymme för generösa sällskapsytor med middagsbord, loungedel, lekhörna, fotbollsmål eller var nu fantasin sätter gränserna.

Visa mer

Kök

Elegant kök med stilsäkra färg-och materialval. Köksutrustningen består av kyl/frys (nyinköpta 2021/2022), mikrovågsugn, diskmaskin, diskho med blandare, köksfläkt, spishäll och ugn. Vid köksfönstret finns gott om utrymme för stor matplats till alla familjens medlemmar och gäster.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffa, soffbord och tv-möbel. Detta är verkligen en optimal sällskapsyta tack vare den halvöppna planlösningen mot köket! Från vardagsrummet nås även utgången till lägenhetens enorma uteplats/terrass.

Visa mer

Sovrum 1

Master bedroom är generöst tilltaget och ger plats dubbelsäng, nattduksbord och annat möbelmang efter önskemål. Här finns även en rymlig garderob bakom skjutdörrar i spegelglas som löper längsmed ena sovrumsväggen - perfekt för den med mycket kläder! Detta rum har även en egen utgång till uteplatsen.

Visa mer

Sovrum 2

Välplanerat och rofyllt sovrum med plats för säng, nattduksbord skrivbord. Här finns det även plats för en garderob. Fint ljusinsläpp från stort fönster som vetter mot uteplatsen och hamnbassängen!

Visa mer

Sovrum 3

Mysigt sovrum med egen utgång till uteplatsen och plats för säng, skrivbord och lekhörna. Gott om förvaringsutrymmen tack vare tre stycken garderober. Detta rum passar även perfekt att använda som kontor! I dagsläget nyttjas det som barnrum.

Visa mer

Badrum 1

Generöst tilltaget badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrumsinredningen består av badkar, wc, handfat med kommod samt ett spegelskåp ovanför. Här finns en praktisk tvättavdelning med en tvättmaskin och torktumlare (nyinköpt 2022) under en avställningsbänk som är optimal att använda som skötbord eller att vika tvätt på. Över maskinparken finns vägghängda skåp till badrumsartiklar.

Visa mer

Badrum 2

Bostaden har ytterligare ett badrum i stilsäkert utförande med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Inrett med dusch bakom glasväggar, wc, handfat med kommod, vägghängd spegel samt handdukstork.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med plats för avhängning av kläder och förvaring av skor intill entrén. I anslutning ligger även en rymlig klädkammare som täcker förvaringsbehovet ytterligare! I dagsläget nyttjas klädkammaren som ett mini-kontor.

Visa mer

Fasad

Välkommen till Annedalsvägen 42!

Visa mer

Närområde

Här bor ni vid på lugn promenadgata utan störande trafik och har på insidan av huset mysig innergård med lekplats för barnen. I kvarteret finns ligger lekfulla Annedalsparken, Mariehällsskolan och flertalet förskolor. Ett stenkast från porten har ni Bällstaåns mysiga promenad-och joggingstråk och med en kort promenad nås Marabouparken och Sundbyberg C med ett gediget utbud av butiker, restauranger, gym, mataffärer, närservice och gym. Där finner ni även alla tänkbara kommunikationsmedel såsom tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg och bussar. Det är även lätt att ta sig mot Bromma flygplats eller Arlanda med flygbussarna.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Inez Domé

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Inez Domé

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 242 kr, inkl. värme, IP-TV (basutbud + T2-flex) samt bredband 500-1000 mb/s. Hushållsel samt varm- och kallvatten debiteras individuellt efter faktisk förbrukning.
Antal rum
4 rum + kök
Boarea
95 m² Förvaltarens information
Våning
-1, hiss finns
Andel i förening
2,2675 %
Andel av årsavgift
2,31436 %
Allmänt om lägenheten
- Till lägenheten hör ett förråd.

Föreningen

Namn
Brf Båtsman i Bromma
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
50 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Föreningen har tomträtt. Nuvarande avgäldsperiod löper från 2020-04-01 till 2030-03-31.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja. Föreningen har ingen policy kring minsta ägarandel.
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
496 kr
Allmänt om föreningen
Brf Båtsman i Bromma bildades 2011 och har 50 bostadsrätter. Föreningen innehar tomträtt.
Information om månadsavgiften
- Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 2022-10-17).
FÖRENINGENS EKONOMI
- Föreningen amorterar ca 1 miljon om året gällande lånen.
Tv och Bredband
Fastigheten har fiber.
- Bredband ingår i månadsavgiften och levereras via Ownit. Hastigheten är 1000/1000 mbit/s.
- IP-TV ingår också i avgiften via Ownit. Paketet är ”Ownit Flex”.
- Internetrouter och en ip-tv box hör till lägenheten och ska lämnas kvar. Frånträdande medlem är ansvarig för att dessa boxar finns kvar och är funktionsdugliga.
Gemensamma utrymmen
Gemensamma utrymmen:
- Tvättstuga som är utrustad med torkskåp, torktumlare och två tvättmaskiner. Ingång från gården
- Barnvagnsförråd som finns i respektive trappuppgång
- Cykelförråd
- Till varje lägenhet ingår ett förråd
- Extra förråd finns att hyra. Kostnad 200 kr/mån för nätförråd. 400 kr/mån för ståldörrsförråd
Parkering
Garage-och parkeringsplatser:
- Föreningen äger 32 st garageplatser som går att hyra för 950 kr/månad.
- 2 av garageplatserna har angränsande förråd, dessa kostar 1 550 kr/månad att hyra.
- 6 av garageplatserna har även elbilsplats som kostar 1389 kr/månad plus en abonnemangsavgift för ”elen”.
- Föreningen fortsätter sin utbyggnad av laddplatser i garaget. För närvarande finns det 6 st.
- Det är i dagsläget står det 10 st i kö (cirka 3 år) (kontrollerat 2022-10-17).
Övrigt
- Hushållsel samt varm- och kallvatten debiteras individuellt efter faktisk förbrukning. Kostnaden debiteras medlemmen en gång per kvartal.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten:
2016: Läckage värmepump
2016: Spolning av avlopp i enskilda lägenheter
2016: Reparation fotocell, garageport

Kommande renoveringar-och underhållsarbeten:
- Föreningen håller i nuläget på att installera en ny värmepump.
- Till våren ska taken på höghusen tvättas och lösa glastaksskivor på balkongerna ska åtgärdas.
- Dessa renoveringar påverkar inte föreningens ekonomi negativt då åtgärder ryms inom budget. Läs mer kring föreningens underhållsplan i årsredovisningen (kontrollerat 2022-02-17).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
5 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2014-04-08
Energiklass
E

Allmänt om området

Annedal är en modern stadsdel i Bromma som ligger invid Stockholmsgränsen till Sundbyberg. Annedal innefattar över 2 500 bostäder totalt. Första inflyttningarna skedde under 2011 och stadsdelen innefattar nu bl.a. skola, förskolor, ICA, restauranger, blomsterhandel, bageri, närbutiker med postombud, skönhetssalonger, gym och aktivitetsplatser för både juniorer och seniorer. Vid Mariehällstorget finns busshållplatsen som trafikeras av linje 113, 112 och Flygbussarna till Arlanda. År 2023 planeras även en tvärbanehållplats att öppna mellan Solvalla och Annedal vilket kommer göra kommunikationsvägarna enklare för boende och besökare av området.

Annedalsparken ligger i hjärtat av området och blir en samlingsplats för områdets barn då det finns lekplats, fotbollsplan, skogspartiområde och skridskobana under vintermånaderna. Lönnebergaparken ligger invid Dartanjangs gata och stoltserar med stora gräsytor, lekplats och en hundrastgård för de fyrbenta.

Som boende i Annedal har man mycket kort gångavstånd till Bromma Blocks som ligger invid Bromma flygplats. Stormarknaden har ett generöst utbud av allt man kan tänkas behöva; Ica Maxi, Coop, apotek, Systembolaget, restauranger och galleriashopping.

För den som vill känna på stadspulsen ligger Sundbyberg endast en kilometer bort. Där finns pubar, mysiga restauranger, caféer, restauranger, Systembolag och ett stort serviceutbud. I Sundbybergs centrum finns även utmärkta kommunikationsmedel (tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss och flygbussar).

Sammanfattningsvis välkomnas du till en helt ny, modern stadsdel innehållandes allt som behövs för en bekväm vardag. Närhet till Sundbybergs puls, men till Brommas lägre skattesats. Hjärtligt välkommen att trivas!

Kommunikation

Från Annedal tar ni er enkelt med busslinje 113 in till Sundbyberg eller vidare mot Solna. Det går även att ta buss 113 i andra riktningen mot Islandstorget för att åka vidare med tunnelbanans gröna linje. 112:an går till Alvik där det finns fler bussar, tvärbana och tunnelbana.

För tillfället genomförs byggnationen av en kommande tvärbanehållplats som kommer att vara belägen mellan Annedal och Solvalla. Via linjen går det bra att resa ut mot Kista eller in mot flygplatsen och Bromma Blocks.

Närservice

Vid Mariehällstorget finns en välsorterad ICA-affär med paketutlämning och runt om i området ligger flera närbutiker (Direkten, Metalivs, Italgotti och Annedal närlivs). Det finns gott om restauranger, allt ifrån vår egen storfavorit MGL Sushi (som enligt oss har Stockholms bästa sushi), till Brödernas hamburgerrestaurang och Miss Goa som serverar indisk mat. Under både vardag och helg besöks området av Foodtrucks vid Mariehällstorget (där ni bl.a. kan njuta av serveringar av Churros, fräscha maträtter från Urban Deli eller Kolgrillsbilen). I området finns även en blomsterbutik, skönhets-och massagesalonger, solarium och bageriet Jannis.

Parkering

Områdesparkering på gatorna i området sker till taxa 5 (vilket kostar 5 kr/timme).
- Betalning sker varje vardag utom vardag före sön– och helgdag mellan klockan 07.00 och 19.00.
- Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.