Lägenhet till salu i Torrevieja

Letar du efter lägenhet till salu i Torrevieja? Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Torrevieja är en stad i östra Spanien som ligger längst med den populära kuststräckan Costa Blanca. Här njuter du av ett klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintertemperaturer. Torrevieja är en av de populäraste städerna för svenskar i regionen och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern stad under de senaste ården. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Svenska mäklarhuset har funnits i Spanien i över 30 år och har sedan dess hjälpt våra kunder att hitta rätt lägenhet till salu i Torrevieja och närliggande områden på Costa Blanca.

Väljer du att köpa lägenhet i Torrevieja, hittar du vackra sandstränder, fina promenadstråk och trendiga restauranger och barer runt om i staden. Några av de populäraste stränderna i Torrevieja är Playa de La Mata, Playa del Cura och Guardamar Moncayo Beach som sträcker sig långt utmed den vackra kuststräckan. Föredrar du en mer fartfylld dag finns det gott om exklusiva strandklubbar, barer och restauranger som är öppna långt in på morgonens småtimmar. Här finns även ett stort utbud av trendiga och klassiska restauranger med oslagbar utsikt och fantastisk mat.

För den som gillar att hålla sig aktiv finns det flera prisbelönta golfbanor och massvis av tennisbanor och promenadstråk i området. För barnfamiljen hittar du även minigolf, djurparker och roliga badparker för barn i alla åldrar. Cirka 10 minuter från Torrevieja hittar du Zenia Boulevard som är ett av Spanien största shoppingcenter med över 150 butiker och 25 restauranger och cafeér.

Vill du lära dig mer om stadens historia finns flera sevärdheter och kulturella upplevelser att ta del av. Förutom de vackra stränderna och den fantastiska utsikten, är vakttornet Torre del Moro och den gamla kyrkan Iglesia de La Inmaculada Concepcion populära sevärdheter.

Oavsett vart du väljer att leta efter lägenhet till salu i Torrevieja finns det gott om både populära, lugna och barnvänliga stränder i närheten. Områdets stränder är kända över hela världen och här samlas soldyrkande livsnjutare året om för att njuta av det härliga vädret och den fantastiska kulturen.

Allt fler svenskar väljer att leta efter lägenheter till salu i Torrevieja och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa lägenhet utomlands.

Oavsett om du är ute efter en central lägenhet med gångavstånd till havet eller en charmig liten lägenhet så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du lägenhet till salu i Torrevieja är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.