Lägenhet till salu i Fuengirola

Letar du efter lägenhet till salu i Fuengirola? Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Fuengirola är en stad i Södra Spanien beläget längst med den populära kuststräckan Costa Del Sol. Här njuter du av ett klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintertemperaturer. Vattentemperaturen håller sig oftast mellan 17°C och 25°C året om.

Svenska mäklarhuset har funnits i Spanien i över 30 år och har sedan dess hjälpt våra kunder att hitta rätt lägenhet till salu i Costa del Sol och närliggande områden på Costa Del Sol.

Fuengirola är en levande stad med ett aktivt och pulserande stadsliv men samtidigt med en unik spansk charm, speciellt i de äldre stadsdelarna såsom Los Boliches. Fuengirola är en mycket populär stad bland skandinaver och över 25% av stadens invånare kommer från andra länder. Runt om i staden hittar du vackra sandstränder, fina promenadstråk och trendiga restauranger. Staden har även den längsta strandpromenaden på hela Costa del Sol som sträcker sig över 8 km längst med kusten. Här kan du njuta av vackra vyer och ta en paus på en av de populära restaurangerna eller barerna du hittar längst vägen.

Väljer du att köpa lägenhet i Costa del Sol finns flera svenska föreningar, företag och restauranger vilket de flesta som bor här permanent uppskattar. Runt om i området hittar du även goda kommunikationer, vilket gör det lätt för dig som vill ta dig runt i staden utan bil.
För barnfamiljen hittar du även Svenska skolan som har årsklasser ända från dagis upp till gymnasienivå.

Allt fler svenskar väljer att leta efter lägenhet till salu i Fuengirola och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa lägenhet utomlands.

Oavsett om du är ute efter en central lägenhet med gångavstånd till havet eller en charmig liten lägenhet så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du lägenhet till salu i Fuengirola är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.