Hus till salu i Cypern

Letar du efter hus till salu på Cypern? Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Cypern är en naturskön och härlig ö vackert belägen i östra Medelhavet. Här njuter du av ett klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintertemperaturer med solsken ungefär 320 dagar per år.

Svenska mäklarhuset har funnits på Cypern i över 16 år och har sedan dess hjälpt våra kunder att hitta rätt hus till salu runt om på Cypern.

Väljer du att köpa hus eller villa på Kyrenia kan du vara säker på att det finns något för alla. Här hittar du både lugna och familjevänliga områden och städer med ett pulserande kvällsliv. Oavsett vart du väljer att leta efter hus till salu på Cypern finns det gott om både populära, lugna och barnvänliga stränder i närheten. Områdets stränder är kända över hela världen och här samlas soldyrkande livsnjutare året om för att njuta av det härliga vädret och den fantastiska kulturen.

Ayia Napa är en av Cyperns populäraste turistområden och passar dig som vill ha nära till vackra sandstränder och ett fartfyllt nattliv. På huvudgatan hittar du massvis av nattklubbar och barer som är öppna långt in på småtimmarna. Vill du ha en lugnare kväll finns det bra restauranger nära hamnen där du även hittar vackra strandpromenader. Vill du lära dig mer om stadens historia finns det gott om kulturella sevärdheter såsom Ayia Napas berömda hamn och det vackra gamla klosterområdet. För barnfamiljen finns det gott om långgrunda stränder, vattenparker och roliga aktiviteter för barn i alla åldrar.

Fig Tree Bay är en lugn och avkopplande turistort med ett stort utbud av mjuka sandstränder och glittrande turkost vatten. Området är perfekt för barnfamiljer eller för den som vill njuta av ett avkopplande område med närhet till mysiga butiker, barer och restauranger.

Larnaca är Cyperns tredje största stad och passar den som letar efter ett aktivt stadsliv men som samtidigt vill njuta av ett lugnare område nära stranden. Vid stranden kan du njuta av den härliga vattentemperaturen eller slå dig ner vid en av de många restaurangerna längst med strandpromenaden. I gamla stan hittar du även pittoreska hus och gator med mysiga butiker och caféer. Vill du lära dig mer om ön historia finns det flera historiska byggnader och unika sevärdheter att upptäcka såsom det turkiska fortet eller den gamla kyrkan Lazaruskyrkan.

Allt fler svenskar väljer att leta efter hus till salu på Cypern och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa hus eller villa utomlands.

Oavsett om du är ute efter ett hus nära havet eller en privat villa med egen pool så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du hus till salu på Cypern är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.