Lägenhet till salu i Alanya

Letar du efter lägenhet till salu i Alanya?

Kanske drömmer du om soliga dagar på stranden, härliga solnedgångar och vackra strandpromenader? Då är det dags att göra drömmen till verklighet.

Läs mer

Alanya är en populär stad vackert belägen på Turkiets sydkust omringad av Taurusbergen i norr och Medelhavet i söder. Här njuter du av ett klassiskt medelhavsklimat med varma somrar och milda vintertemperaturer. Vattentemperaturen håller sig oftast upp till 26 grader ända in i oktober.

Svenska mäklarhuset har mer än 30 års erfarenhet i Turkiet och har sedan dess hjälpt våra kunder att hitta rätt lägenhet till salu i Alanya och närliggande områden i Turkiet.

Alanya är en levande stad med ett aktivt och pulserande kvällsliv, men är även ett populärt område bland barnfamiljer som letar efter lägenheter i lugna och familjevänliga områden. Runt om i staden hittar du vackra sandstränder, fina promenadstråk och trendiga restauranger och barer. Några av de populäraste stränderna i Alanya är Kleopatrastranden och Damlatasstranden som sträcker sig långt utmed den vackra kuststräckan.

Väljer du att köpa lägenhet i Alanya bor du i en stad med ett stort kulturarv. Tack vare Alanyas rika historia finner du flera historiska byggnader och unika sevärdheter såsom Alanyas gamla slott och historiska hamnstad. I centrum hittar du Alanyas gamla stad där du hittar massvis av mysiga och traditionella restauranger och hotell. Staden är dessutom vackert belägen nära Taurusbergen vilket erbjuder många natursköna utsiktsplatser och fina promenadstråk.

Oavsett vart du väljer att leta efter lägenhet till salu i Alanya finns det gott om både populära, lugna och barnvänliga stränder i närheten. Områdets stränder är kända över hela världen och här samlas soldyrkande livsnjutare året om för att njuta av det härliga vädret och den fantastiska kulturen.

Allt fler svenskar väljer att leta efter lägenhet till salu i Alanya och vi hjälper dig genom hela affären och vägleder dig i de ekonomiska och juridiska frågor som kan uppstå nära man vill köpa lägenhet utomlands.

Oavsett om du är ute efter en central lägenhet med gångavstånd till havet eller en charmig liten lägenhet så hjälper vi dig att leta och ger dig förslag utifrån dina sökkriterier. Vår personal visar dig gärna de bästa golfbanorna, uteliv, restauranger, kulturhändelser och de bästa stränderna i området. Söker du lägenhet till salu i Alanya är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om området.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.