Vellinge

Falsterbovägen 21

Välkomna till Falsterbovägen 21 och denna storslagna villa!

Till salu

Välkomna till Falsterbovägen 21 och denna storslagna villa!

Här bjuds vi på en magnifik och praktfull villa med moderna attribut och en Villa som står på en rejäl tomtareal om 1610 kvm. Infart tar dig fram till nyrenoverat logie om ca 220 kvm boyta. Villan har sitt ursprung från anno 1938 men är totalrenoverat under de senaste åren med utmärkta materialval och med varsamhet och vissa rum har lämnats kvar för att förgyllas av nästkommande ägare.

Kör upp på infarten och möts av den stora lummiga trädgården och den nyputsade vita fasaden. Uppfarten erbjuder plats för ett flertal bilar och vi möts av ett annex i direkt anslutning som idag används som kontor. Detta kan med enkla medel bli hemma gymmet eller en extra bostad.

Längst stengången mot entren möts vi av de stora ståtliga pelarna som välkomnar oss in med några trappsteg. Vi kliver in i tamburen som skänker goda avhängnings-förvaringsmöjligheter och om så önskas kan en platsbyggd garderob även tilläggas för att skapa ännu mer förvaring.

Entrévåning omfattar tre vackra salonger därav ett magnifik sällskapsrum - som också är hjärtat i bostaden. Den vackra eldstaden och den karaktäristiska trappan som leder oss upp till ovanvåningen är fullständigt betagande vacker. Nyslipad fiskbensparkett vilar under fötterna och är genomgående längs salongerna. Matsalen är rymlig och här kan stora sällskap av middagsgäster dinera. Genom valvet i direkt anslutning utgörs vardagsrummet, här finns plats för både soffgrupp som fåtöljer och även en tv hörna.
Den traditionella stilen för byggnadens ytskikt och snickerier har bevarats, putsats och uppdaterats för att med stilsäker hand kombineras med funktion avseende våtutrymmen och kök.
Köket som är nyrenoverat med vita luckor kläds även av en granit bänkskiva. Köket är utrustad med kyl/frys, integrerad diskmaskin och ligger i direkt anslutning till trädgården.

Ett sovrum väl tilltaget till ytan som även kan brukas som ett hemma kontor för den som har behovet. En gäst wc ligger även direkt utanför köket och i anslutning till matsalen.

På ovanvåningen har man bevarat brädgovlet och direkt uppför trappan finner vi ett litet vardagsrum som idag används som läshörna och extra bokförvaring. Ovanvåningen består av tre väldisponerade sovrum varav det ena är ett master bedroom med två bra walk-in-closets och är otroligt rymligt och luftigt. Sovrummet har även en privat balkong i direkt anslutning.

De andra två sovrummen har bra förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober och även dem är rymliga och funktionella.

Vi finner även ett Stort helkaklat badrum på ovanvåningen som är utrustat med kommod dubbelvaskar ( hans och henne ) ett badkar samt en dusch.

Trädgårdstomten är ljuvlig, gräsmattan böljande vackert och pelarna vid entrén ramar in det storslagna. Sammantaget är detta ett helt fantastiskt hus för familjen som vill bo stort, lugnt och exklusivt. En ny ägare unnar sig också lyxen att flytta in i ett väldisponerat hus med många möjligheter på fantastiskt läge!

Hjärtligt välkommen!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 11 995 000 kr
  • Antal rum: 8 rum
  • Boarea: 220 kvm + 20 kvm biarea
  • Område: Vellinge, Vellinge
  • Besiktigad: Nej
utgångspris

11 995 000 kr

Visningar

5 Dec 12:00 - 13:30
Bokad visning, boka via boka-knappen eller kontakta mäklaren!
6 Dec 17:00 - 18:00
Bokad visning, boka via boka-knappen eller kontakta mäklaren!
Ansvarig mäklare

Marcus Johansson

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Falsterbovägen 21

BILDER

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.