Vingavägen 10 Blåsut, Johanneshov
Blåsut, Johanneshov

Vingavägen 10

Välkommen till en fantastisk 4:a i en solid förening på populära Vingavägen 10!

Till salu

Välkommen till en fantastisk 4:a i en solid förening på populära Vingavägen 10!

ACCEPTPRIS- KONTAKTA MIG FÖR VISNING,
Välkomna till en genomgående, modern 4:a med uteplats, balkong, badrum samt separat WC. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i en mycket väldisponerad lägenhet med kvadratmeterna på rätt ställen. I och med den öppna planlösningen upplevs bostaden väldigt social och det fungerar perfekt att ha större sällskap över på middagsbjudningar. Det finns tre sovrum av bra storlek och plats för förvaring. Detta passar dig som vill leva bekvämt med både hiss i huset och nära Nackareservatet och med knappt 2 minuter till tunnelbanan. Man har även närhet till förskolor och skolor samt bra kommunikationsmöjligheter. Denna bostad bör upplevas på plats.
Kontakta mig om du vill veta mer.

Visa mer
Vingavägen 10 Vingavägen 10 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Accepterat pris: 6 295 000 kr
 • Boarea: 101 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 1 av 5, hiss finns
 • Avgift: 7 212 kr I avgiften ingår värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband på 214 kr/månaden.
 • Förening: HSB Brf Perrongen
 • Byggnadsår: 2013
 • Område: Blåsut, Johanneshov, Stockholm
Accepterat pris

6 295 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Vingavägen 10

 • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
 • Nära både kommunikationer och Nackareservatet
 • Genomgående ljusinsläpp från tre väderstreck
 • Inglasad balkong med eftermiddags-kvällssol och uteplats med morgon och förmiddagssol.
 • Ett badrum och en separat WC.
 • Hiss finns!
 • Vagnförråd precis utanför, perfekt för barnfamiljer!

Vardagsrum

Vardagsrummet är lättmöblerat och det ryms både en soffgrupp samt övrigt möblemang. Rummet har stora fönster vilket ger ett fint ljusinsläpp och det ligger med öppen planlösning mot köket.

Kök

Köket är stort, härligt och välplanerat med gott om bänk och skåpsutrymmen samt med naturligt utrymme för en stor matplats för 6-8 personer. Köket har ett fönster ovanför diskbänken som ger ett fint ljusinsläpp. Stilren skåpsinredning i vitt och ljust kakel ovanför bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av ugn, spishäll, diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl och frys. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet.

Uteplats

Mysigt belägen uteplats med morgon- och förmiddagssol. Detta är en perfekt plats att avnjuta förmiddagskaffet medan barnen leker på innergården.

Sovrum 1

Sovrum 1 är stort, rogivande och man får plats med både dubbelsäng samt övriga möbler. Det finns även en rymlig klädkammare. Utgång till den fina uteplatsen.

Sovrum 2

Sovrum 2 bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Detta rum kan nyttjas som kontor/gästrum men rymmer även en dubbelsäng samt övrigt möblemang för den som önskar det.

Sovrum 3

Med ingång från vardagsrummet nås sovrum 3 som också är i bra storlek. Det finns ett stort fönster för ljusinsläpp och plats för förvaring.

Balkong

Stor och inglasad balkong som rymmer både sittmöbler samt övrigt möblemang. Balkongen vetter i bästa solläge med eftermiddags-kvällssol.

Hall

Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter för ytterkläder via hatthylla och garderober.

Badrum

Fräscht helkaklat badrum med ljust kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, handfat, stor spegel, skåp, badkar och tvättmaskin samt torktumlare.

WC

Fräsch WC med helkaklade ljusa väggar och klinker på golvet samt utrustat med handfat, spegel och WC.

Exteriör

Trevlig fastighet med mysig barnvänlig innergård med grillmöjligheter. Här samlas familjer gladeligen sommartid och grillar samt umgås. Föreningen har ett gym som kan nyttjas av de boende och en tvättstuga för grovtvätt samt en föreningslokal som går att boka.

Omgivning

Här bor du med endast några minuters resväg till Södermalm och city samt granne med Globens stora shoppingcentrum och Tele2 Arena med dess nöjescenter. På promenadavstånd finns Nackareservatet med golfbana, badsjöar, elljusspår och vandringsleder. Hellasgården kan man lätt ta sig till där du på vintern hittar plogade skridskobanor och preparerade skidspår. Hammarbybacken är också nära, där finns lift och skidbackar. En kort promenad från lägenheten finner du Nytorps gärde med utomhusbad.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sandra Pranjic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

ACCEPTPRIS- KONTAKTA MIG FÖR VISNING,
Välkomna till en genomgående, modern 4:a med uteplats, balkong, badrum samt separat WC. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i en mycket väldisponerad lägenhet med kvadratmeterna på rätt ställen. I och med den öppna planlösningen upplevs bostaden väldigt social och det fungerar perfekt att ha större sällskap över på middagsbjudningar. Det finns tre sovrum av bra storlek och plats för förvaring. Detta passar dig som vill leva bekvämt med både hiss i huset och nära Nackareservatet och med knappt 2 minuter till tunnelbanan. Man har även närhet till förskolor och skolor samt bra kommunikationsmöjligheter. Denna bostad bör upplevas på plats.
Kontakta mig om du vill veta mer.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
7 212 kr, I avgiften ingår värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband på 214 kr/månaden.
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m² föreningens information
Våning
1 av 5, hiss finns
Andel i förening
0,90421 %
Andel av årsavgift
0,92747 %
Nettoskuldsättning
855 235 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Perrongen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
152 lägenheter, 4 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja, föreningen äger marken.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 2007 och inflyttning skedde under 2013 och 2014. Föreningen består av 152 lägenheter, 4 kommersiella lokaler och förvaltas av HSB Stockholm. Föreningens lägenheter ligger på adresserna Fyrvaktarkroken 66-70, Hållövägen 9-15, Sofielundsvägen 11-27 och Vingavägen 2-10. Föreningen har friköpt tomten varvid ingen tomträttsavgäld erläggs. Medlem i föreningen är skyldig att vara medlem i HSB Stockholm ek.för. Kostnad för detta är 500 kr samt en medlemsavgift om 150 kr. Detta kan man göra via www.hsb.se.

RENOVERINGAR:
Brf Perrongen har en underhållsplan och inga större arbeten är planerade för tillfället.

AVGIFTSHÖJNINGAR:
Inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar.

2018 - Ombyggnad i källaren av två cykelrum till föreningslokal, gym och styrelserum.
2017 - OVK
2016 - Garantibesiktning genomfördes

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
I föreningen finns gemensam föreningslokal, grovtvättstuga, cykelrum, styrelserum, gym och barnvagnsrum.

GÅRDSPLATS/INNERGÅRD:
Trevlig och barnvänlig gård med sittbänkar och sällskapsytor.

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4kvm med galler.
Information om månadsavgiften
Någon avgiftshöjning är inte aktuell i dagsläget.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har en skuld på 110 miljoner (ca 10 400 kr/kvm) och snitträntan är 0,40%. Den ekonomiska kalkylen som våra avgifter är satta utifrån byggde på en ränta på ca 3.5%. Föreningen har således under några år byggt upp en stark ekonomi och har minskat lånen med 11 miljoner kr. (Hämtat från föreningens hemsida 2022-02-14)
Räntan omförhandlades nyligen till Stibor och idag ligger räntan på 3,18%. Kollat med föreningen 2023-01-11

Föreningen har mycket stabil ekonomi till följd av låg ränta på våra lån samt intäkter från lokaler, garage och bilplatser. Vi har amorterat tre - fyra mnkr varje år de senaste åren. Hämtat från föreningens hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/perrongen/om-brf-perrongen/maklarinformation/
Tv och Bredband
Föreningen har en gruppanslutning med Telenor. Avgiften för bredband 250/100, basutbud TV och telefon tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på avin för månadsavgiften.
Parkering
Till föreningen hör 36 p-platser längst med Hållövägen och stora delar av Fyrvaktarkroken. I huset finner ni även ett garage med 70 p-platser. Parkeringsplasterna administreras av Corepark.
Garage 1020kr inkl. moms/mån
Garage(el) 1120kr inkl moms/mån
Markplats 400.- inkl moms/mån
FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägget som normalt tillkommer för en hemförsäkring ingår i föreningens försäkring. Medlemmar behöver därför inte teckna eget bostadsrättstillägg.
Övrigt
Föreningen har individuell mätning av el och varmvatten och kostnaden debiteras månadsvis till varje lägenhetsinnehavare.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme & värmepump-frånluft (el)
VENTILATION
FTX och F med återvinning
Hiss
Ja

Ekonomi

Accepterat pris
6 295 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-09-05
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
100 kWh per kvm och år

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.