Stora Norregatan 235 Landskrona
Landskrona

Stora Norregatan 235

Ett hem utöver det vanliga

Till salu

Ett hem utöver det vanliga

En riktig husdröm med stora sällskapsytor

Visa mer
inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Tryggmärkt
Läs mer

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 6 995 000 kr
  • Antal rum: 10 rum
  • Boarea: 299 kvm + 125 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1930, Ombyggt 2006
  • Område: Landskrona, Landskrona
  • Besiktigad: Ja
  • Fastighetsbeteckning: Repslagaren 6
eller högstbjudande

6 995 000 kr

Visningar

9 Jul 11:30 - 12:30
Bokade visningar. Anmäl via hemsida eller smsa mig.
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare
Susanne Durgaram

Susanne Durgaram

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Stora Norregatan 235

Letar du efter ett stort hem med mycket karaktär då har du hittat rätt.

På Stora Norregatan 235 finns detta fantastiska hus på hela 299 kvm + källare på 125 kvm.
Ett fantastiskt hem med stora sällskapsytor och mycket plats. Första våningen är en våning som du umgås och lever i. Det finns ett stort härligt kök som är renoverat under 2020. Ett mycket tilltalande kök som passar bostadens karaktär med grå luckor och bänkskiva av massiv björk. På golvet finns en vacker klinker som även ligger i hallen när du kommer in i från husets långsida. Från denna hall når du även arbetsrummet som ligger till vänster. Behöver du ett sovrum nere går detta rum att skapa om till ett sovrum.
Arbetsrummet är ett stort härligt rum med djupa fönsterbänkar och vitmålat tak och öppet in mot vardagsrummet. Vardagsrummet är ett mycket stort rum med härligt ljusinsläpp som har plats för många gäster. Här kan du möblera efter tycke och smak. Här finns inga begränsningar. Taket är vitmålad panel och på golvet ligger ekparkett.
I slutet av vardagsrummet når du "lounge-rummet" som avgränsar med att parketten övergår till klinker. Detta rum förbinder sig med hallen på gaveln. Halva väggen har panel och en garderobsdel avgränsar mot hallen. Ett härligt rum där du kan ta ditt kaffe efter maten och bara sitta och mysa framför den stora öppna spisen. Spisen är något utöver det vanliga!

På andra våningen finns fyra sovrum, varav ett av dem har ett eget mindre wc, samt ett allrum. Masterbedroom är stort och rymligt och har utgång till husets balkong. Denna balkong går även till badrummet som ligger vägg i vägg. Badrummet renoverades år 2007 och är ett modernt stort badrum med en rymlig dusch och synliga bjälkar. Vill du göra det extra lyxigt när du duschar eller badar så kan du öppna upp fönsterdörrarna och bara njuta av solen utanför.

Vinden som är husets tredje våning inreddes år 2006-2007. Här har man gjort två olika sittplatser på var sida om trappan. Två trevliga platser som du kan möblera som tv rum eller varför inte läshörna. För att få in ljuset har man fällt in stora Velux-fönster som ger ett fantastiskt ljus. Bjälkarna i tak är synliga och på gaveln mot trädgården har man skapat ett trevligt sovrum. Sidan om sovrummet finns ett badrum med dusch.

Utöver detta finns en stor källare på hela 125 kvm som du når från både från kök och från hallen på gaveln. I källaren finns idag husets tvättstuga, en äldre stenmangel som blir kvar och massor med möjligheter. Här kan du skapa bio-rum, spa, tv-rum, vinkällare mm.

Söker du ett hem utöver det vanliga så har du det här. Ett mycket trevligt hem för den som vill bo på många kvadrat.

Välkommen till ett fantastiskt boende.

Ett supertrevligt hem med stora sällskapsytor. Första våningen är våningen du umgås på med dina gäster. Skulle du behöva ett extra sovrum på botten plan så går arbetsrummet att skapa om till ett sovrum. Vardagsrummet är fantastiskt med alla sina fönster och det vackra ljuset och detta stora rum övergår till ett lounge rum med en mycket stor vacker öppen spis. Här kan man sitta och njuta och höra spisen spraka när du har ätit en god middag.

Plan 2 har 4 sovrum idag samt ett allrum och självklart ett stort badrum som är renoverat för 15 år sedan. Fräscht och fint och extra lyxigt då du kan öppna upp fönsterdörrarna ut mot balkongen.

Det översta planet är en inredd vind som gjordes år 2006-2007 när man önskade ytterligare ett badrum. En mycket trevlig våning med synliga bjälkar i tak, två olika sittmöjligheter samt ett sovrum i gaveln mot trädgården. Här finns även ett modernt badrum med dusch. Hela denna våning är väldigt ljus då man har många takfönster i två sektioner.

Inte nog med dessa 3 plan så finns det en källare på hela 125 kvm. Flertalet rum finns samt husets tvättstuga. Här finns alla möjligheter att skapa både vinkällare, gym, bio, spa mm. Det är bara er fantasi som sätter begränsningar.

Välkommen till ett riktigt drömboende.

Hall

Du kommer in i hallen från husets långsida via garageuppfarten. På golvet finns ett nylagt vackert klinkergolv. En trevlig hall där du hänger av dig dina kläder. Ett mindre förråd finns längst in i hallen. Till höger finns köket och till vänster når du arbetsrummet.

Visa mer

Kök

Köket ligger till höger från hallen och är renoverat år 2020. På golvet finns samma vackra klinker som i hallen. Ett stort härligt kök med gråtonade släta luckor med bänkskiva i rostfritt och massiv björkbänkskiva. Mycket bänkyta och en köksö med en frihängande fläkt från Thermex. Spotlights finns infällda i tak och under väggskåp. Vitvarorna är rostfria med diskmaskin från kvalitetsmärket Miele, ugnen, Samsung, är pyrolytisk dvs självrengörande, bred häll av märket Siemens och kyl och frys i rostfritt från Samsung.
Ett mindre matbord får plats vid fönstren där du kan äta din frukost och njuta av den vackra trädgården. Från köket kan du även ta dig ner i källaren som idag används som matkällare och sällskapsrum.

Visa mer

Arbetsrum

Arbetsrummet ligger till vänster från hallen. Ett stort rymligt rum med djupa fönsterbänkar och ekparkett på golvet. Rummet ligger på gaveln och du blickar ut över husets baksida. Från arbetsrummet är det öppet ut mot vardagsrummet.

Visa mer

Vardagsrum

Ett mycket stort rum med mycket fönster och mycket yta. Vitmålad panel i taket (målat 2011) och ekparkett på golvet. Ett rum som du verkligen kan umgås och ha många gäster i. Ett rum med plats för ett större matbord och soffgrupp där du nästan inte har några begränsningar.

Visa mer

Loungedel

Detta rum angränsar till vardagsrummet och avgränsningen är den stora öppna spisen samt att parkett övergår till klinker. Ett stort rum som ligger på andra sidan dvs gaveln ut mot Stora Norregatan. I detta rum finns panel på halva väggen som också är målad 2017. En garderobsvägg avgränsar rummet mot hallen. Ett fantastiskt rum där du kan sitta och mysa framför den vackra öppna spisen. En spis av modell större och där du kan förvara din ved till vänster om spisen. Välkommen och njut.

Visa mer

Hall 2

Detta är huvudentré hallen som du tar in dina gäster i. Här kommer du in i en hall med klinker på golvet och en garderobsvägg till höger. En stor rymlig hall med trappa upp till våning 2 men även trappa ner till källaren. Från hallen når du även entréplans gästwc.

Visa mer

WC nedre plan

En perfekt toalett på entréplan. Helkaklat dvs med klinker på golvet och kakel på vägg. Tvättfat och spegel från danska Trip Trap (numera Skagerak) samt ett extra väggskåp bakom wc. I taket finns infällda spotlights.

Visa mer

Trappa

Till våning 2 tar du dig upp via en stentrappa klädd med matta. Väggarna har likt hallen klädda med panel på halva väggen.

Visa mer

Sovrum 1

Detta är första rummet på höger sida när du kommer upp från trappan. Från hallen tar du dig in genom en mindre gång/hall med ett mindre wc med tvättställ och spegel som ligger till höger. På vänster sida finns en inbyggd bokhylla och garderob till höger i rummet. Rakt fram når du sovrummet som har plank på golvet och målad vägg. Fönstren är ut mot Stora Norregatan. Ett stort rum med förvaring i taksprången.

Visa mer

Sovrum 2

Första rummet på vänster sida från hallen sett. Rummet har plankgolv, målad tapet och garderob i väggen. Fönster är bytt år 2014

Visa mer

Walk-in-closet

Ligger sidan om sovrum 2 och badrummet. Detta rum är det fd. badrummet och därför det finns klinker och kakel på golv och vägg. Inredning finns till dina kläder.

Visa mer

Badrum

Ett stort badrum som renoverades år 2007. Ett mycket trevligt badrum med fönsterdörrar ut till husets balkong på gaveln. Stor dubbelkommod och dusch som är uppbyggd med glasblock och duschvägg i klarglas. Takdusch finns i duschen (duschmunstycken utbytta 2022). Idag finns även ett stort hörnbubbelbadkar som ej är använt på många år (vet ej skicket) och bjälkar finns synliga vid vägg. Självklart finns infällda spotlights i tak. Komfortvärme finns i golvet.

Visa mer

Sovrum 3

Masterbedroom som ligger sidan om badrummet. Detta rum har fiskbensparkett på golvet och målad tapet. Förvaring finns i taksprång samt fristående garderober. Från detta rum kan du också ta dig ut till husets balkong. Ett stort härligt rum och ännu bättre när du öppnar upp dina fönsterdörrar och njuter av livet utanför.

Visa mer

Balkong

En härlig balkong i trevligt solläge med räcke och betonggolv med klinker. Ligger i perfekt solläge.

Visa mer

Allrum

Ett större rum som har skjutdörrar från hallen. På golvet finns fiskbensparkett med vitmålat tak och väggarna har tapet. Perfekt tv-rum, lekrum på denna våning.

Visa mer

Sovrum 4

Du når sovrum 4 från allrummet. Även detta rum har en mindre hall/gång innan du kommer in i själva sovrummet. Till höger finns ett mindre förråd under trappan upp till våning 3. På golvet i sovrummet finns parkett och förvaring i väggen. Detta är det gamla köket och serviceingången finns kvar, två förråd/garderober (ett är det gamla skafferiet)

Visa mer

Trappa 2

Från våning två tar du dig upp till våning tre som inreddes 2007. Trappan är i ek

Visa mer

Vind

Inredd vind på våning 3 med allrummet som är uppdelat med två olika sittplatser. En mot gaveln till höger om trappan och en till vänster om trappan. Här kan du med fördel ha tv-rum, arbetsrum eller läshörna.
Två jättefina rum med mycket ljus i form av infällda Velux fönster. Parkett på golvet och vitmålade väggar.

Visa mer

Sovrum 5

Detta sovrum ligger högst upp i huset i den inredda vinden på gaveln. Ett jättemysigt rum med trevligt ljusinsläpp. Ekparkett på golvet och målade väggar.

Visa mer

WC/Dusch

Ett badrum som ligger mellan allrum och sovrum. Takfönster från Velux som gör badrummet ljust. Infällda spotlights i tak. Klinker på golv och kakel upp till snedtak och resten målat. Dusch med duschvägg i klarglas, wc och tvättfat.

Visa mer

Grovkök

Tvättstugan finns i källaren och har klinker på golvet och panel på väggarna. Tvättmaskin från Siemens och torktumlare av märket Electro Helios. Sidan om tvättmaskin och torktumlare finns en bänkskiva med vask. Ett stort utrymme med mycket plats till både förvaring och hänga tvätt.

Visa mer

Källare

Källaren är stor och rymlig. Hela ca 125 kvm. Du har två källarutrymmen. En ingång från köket som idag används som matkällare men även som sällskapsyta. Här är husets biljardbord. Den andra källaren når du från huvudentré ingången. Från denna ingång når man fd. pannrum, förråd, tvättstuga och mangelrum (här finns den gamla sten mangeln). Det finns även en separat dörr med trappa till trädgårdsidan. Bra om man vill hänga tvätt i trädgården. Detta utrymme kan man skapa efter tycke och behov, varför inte vinkällare och gym?

Visa mer

Uterum

Stort inglasat uterum som är byggt mellan garage och huvudbyggnad. Detta är på ca 29 kvm och byggt runt år 1983 enligt bygglov. Inglasade partier som du kan öppna från två håll. Panel i taket och klinker på golvet. Eluttag finns och även infravärme av äldre modell. Ett rum som med största trolighet kommer att bli som ett extra rum under varmare månaderna. Ligger perfekt och förbinder framsida med baksida. På baksidan av uterummet finns ett perfekt trädäck både på långsidan och kortsidan. Här kan du ligga och njuta i lugn och ro.

Visa mer

Garage

Ett stort garage på ca 33 kvm som byggdes år 1930. Garaget har dubbeldörrar och det finns även ett förråd. Framför garage finns en stor stenlagd yta från gatan och in till garaget. En bra uppställningsplats för flera bilar.

Visa mer

Trädgård

En stor härlig trädgård i flera väderstreck. Från garaget tar du dig in till bostaden via en grind och stenlagd yta. På denna sida finns odlingslådor och möjlighet att ha sittgrupp och matbord. Du når även det stora inglasade uterummet. Hela tomten har staket runt om och du kan gå runt hela huset. På gaveln bakom det inglasade uterummet finns en stor gräsmatta och även möjlighet att odla bakom garaget. En mycket tilltalande trädgård med många möjligheter.

Visa mer

Närområdet

Huset ligger på en hörntomt på Stora Norregatan och Fågelvägen. Huset har tidigare varit Konsum fram till ca mitten av 1970-talet. Innan dess var det mjölkaffär (mot trädgården), charkuteri (i mitten typ där köket är placerat nu) och även frisörsalong.

Visa mer

Tomtkarta

Huset placering

Visa mer

Mäklaren

Susanne Durgaram heter jag och är din mäklare i detta objekt. Är en engagerad och påläst mäklare med många års erfarenhet av nyproduktion men har även byggt två egna hus. Är kompetent och vill alltid sätta kunden i centrum. Vill du ha mer information om - tveka inte ta kontakt med mig.
Skall du sälja eller vill veta ditt bostadvärde - ring mig så bokar vi ett möte.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Repslagaren 6
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
10 rum, varav 5 - 6 sovrum
Boarea
299 m² + 125 m² biarea taxeringsinformation
Kommentar till areakälla
Tomten är utköpt från Landskrona Kommun. Dock ej klar hos Lantmäteriet.
Tomtarea
1 094 kvm
Tomttyp
Hörntomt Stora Norregatan - Fågelvägen
Uteplats
Uteplats finns på husets framsida som är stenlagd samt ett inglasat uterum.
Bilplats
Garage samt stenlagd garageuppfart för flera bilar
Tomt
Stor härlig tomt med gräsmatta och odlingsmöjligheter på både fram och baksida. Fina fruktträd finns och staket mot granne och väg.
BESIKTIGAD
Ja
Försäkrad mot dolda fel
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme och öppen spis
BYGGNADSÅR
1930, Ombyggt 2006 
Byggnadstyp
1½-plansvilla med inredd vind och grovkällare
Fasad
Puts tegel
Fönster
Koppl 2-glas fönster, isolerglaskassetter Velux
Tak
Tegel pannor
Stomme
Tegel
Grundläggning
Källare
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk ventilation (köksfläkt), självd
RENOVERINGAR MM.
2006 - WC renoverat på entréplan, 2006 - Fönster har bytts på inredd vind och monterat takfönster, 2006 - Vindsutrymme inreddes med bla nytt våtrum. Klart 2007. 2014 - Fönster byttes i sovrum ovanvåning, 2020 - Renoverat kök, 2020 - Byte av el-central i hall
Övriga byggnader
Garage, förråd och inglasat uterum

Ekonomi

eller högstbjudande
6 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,681%
TAXERINGSVÄRDE
4 456 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
3 662 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 825 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
45 060 kr/år
El
15 547 kr/år
VA
6 314 kr/år
Renhållning
2 363 kr/år
Övrigt
23 156 kr/år
Kommentar
Landskrona Energi El 15 547 kr + Eon 23 156 kr
DRIFTKOSTNAD TOTAL
92 440 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Nätbolag
Fiber - Stadsnätet
Elleverantör
Eon och Landskrona Energi
Elförbrukning
16 397 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-04-19
Energiprestanda primärenergital
146 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
162 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
E

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan

Allmänt om området

I området kring Stora Norregatan 235 bor många i radhus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1920- och 1930-talet.

Kommunikation

Buss, tåg ca 6 min med buss

Närservice

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära J-ge:s Livs på Artillerigatan 26.

Lockas man av restaurangbesök finns Maharani på Eriksgatan och Mikis Pizzeria & Restaurang i närheten.

Parkering

Fri parkering längst gatorna.

Övrigt

254 meter från bostaden ligger apoteket Apoteket Hjärtat Lasarettet i Landskrona.

Närmaste vårdcentral är Vårdcentralen Centrum som ligger på Skiftesvägen 8.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.