Paphos Cypern
Cypern

Paphos

Till salu

I kuststaden Polis i Paphos området ligger denna stora fyrarummare, och är en privat utveckling som består av lägenheter i närheten av Chrysochou Bay. Dessa vackra lägenheter är både rymliga och bekväma och erbjuder funktionellt boende, gemensam pool och stora terrasser. De ligger i anlagda trädgårdar med fantastisk utsikt över landet och havet.

Detta lägenhetskomplex erbjuder enkel tillgång till ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter, blåflaggade stränder, intressanta platser och en uppsjö av kulinariska upplevelser i anslutning till den pittoreska Latchi Marina. Den skyddade Akamashalvön och naturreservatet ligger inom kort köravstånd från lägenheten.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 129 850 EUR
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 100 kvm
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Cypern

129 850 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johanna Strand

Grekland + Södra Cypern

Välkommen till Paphos

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²

Avstånd

Affärscentrum
44 600 m
Flygplats
60 300 m
Hav
2 100 m
Pool
200 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2022 

Ekonomi

Utgångspris
129 850 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.