Såld villa på Frostgatan 144 i Ödåkra
Ödåkra

Frostgatan 144

Trevligt hus med trädgård i söder

Såld

Trevligt hus med trädgård i söder

Ett mycket trevligt hus beläget i lugnt och barnvänligt område Ni inte får missa! Den underbara trädgården fullkomligt badar i sol och erbjuder ett flertal uteplatser runt huset - ypperligt ifall man önskar dricka morgonkaffet i solen eller kanske avnjuta en god lunch i skuggan när temperaturen letar sig upp till svettiga grader! På fastigheten finns vidare härligt uterum, praktiskt förråd, gräsmatta för barn med spring i benen och fruktträd. På framsidan finner Ni en bra biluppställningsplats samt garage.

Denna 1½-plansvilla är byggd 1976 och vars entréplan består av ett ljust kök med tillhörande matplats, praktiskt grovkök, hall med skjutdörrsgarderob och gäst-WC, ett stort och luftigt vardagsrum, helkaklat badrum och tre sovrum i varierad storlek. På ovanvåningen finns ett enormt allrum, två bra sovrum och därtill klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

I populära Ödåkra bor Ni i ett mycket familjevänligt område med barnvänliga omgivningar, livsmedelsbutik, förskolor, skolor och inte minst omtyckt pizzeria samt thairestaurang. Bostaden är också belägen alldeles intill "Spritan" - Ödåkras nya stolthet med allt från konst, gallerier och padelbanor, till butiker med shopping för de medvetna. På promenadavstånd nås även bra pendlingsmöjligheter i form av tågstation och busstation. Natursköna Duvestubbe ligger också bara några hundra meter bort.

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Stellan Kjellsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.