Stora klockgatan 15 Bjuv
Bjuv

Stora klockgatan 15

Sprillans nytt och modernt tvåplanshus i Bjuv ...

Till salu

Sprillans nytt och modernt tvåplanshus i Bjuv ...

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 795 000 kr
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 125 kvm
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Bjuv, Bjuv
  • Fastighetsbeteckning: Bjuv 3:70

3 795 000 kr

Visningar

5 Feb 15:00 - 16:00
Föranmälan krävs!
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Stora klockgatan 15

Välkomna till detta stilfulla tvåplanshus i trevligt kvarter i hjärtat av detta nybyggda område i Bjuv. Huset är optimalt placerat på en generös hörntomt på områdets bästa läge. Huset är signerat år 2019, där samtliga materialval är noga utvalda för att skapa en modern och lyxig känsla. Bostaden är disponerad på 5 rum och kök, matplats och vardagsrum, allrum, tre bra sovrum med möjlighet till fyra, två badrum och en funktionell tvättstuga. Mycket familjevänlig planlösning med härliga sällskapsytor och fint inglasat uterum som leder ut till ett härligt trädäck på baksidan i soligt läge. Här finns en generös uppställningsplats, en carport och ett praktiskt förråd (elbilsladdaren ingår ej). Direkt närhet till underbar natur, bekvämt avstånd till centrum, mataffär, träningsanläggningar samt populära förskolor och skolor.

Nästintill oförskämt bra läge, slå mäklaren en pling för mer information!!

Vi välkomnas in den ljusa o trevliga hallen. Under fötterna ligger en slitstark, snygg klinker som sedan övergår till ett fint parkettgolv som är genomgående för hela bostaden. Finns gott om förvaring och avhängningsmöjligheter.

Vidare in nås ett stilrent kök som är noga utvalt av dagens ägare. Genomförda tillval har gjort att köket är något alldeles extra. Här finns full maskinell utrustning. Vid köket har man en härlig köksö.

I öppen planlösningen med köket ligger matplatsen tillsammans med vardagsrummet. Ett underbart rum som upplevs otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna och dörren som leder oss ut det mysiga uterummet.

På entréplan finns ett stort och snyggt helkaklat badrum. De stilrena materialvalen återspeglas i de snygga infällbara duschväggarna och handfatet i kommod. Vägg i vägg ligger tvättstugan med både tvättmaskin och torktumlare. På andra våningen finns även här ett riktigt snyggt badrum i samma läckra utförande som förgående. Här har man valt att inreda med badkar.

På ovanvåningen finns ett allrum och tre sovrum med möjlighet till fyra för den som önskar. Två perfekta barnrum, kontor eller gästrum. Bostadens Master Bedroom är generöst och här finns gott om plats för en stor, härlig säng. I detta rum finns garderober längs med en väggen.

Tillbaka ner och ut på baksidan så möts vi av en mysig uteplats direkt utanför uterummet - bara en av flera platser att njuta av sol och umgänge ifrån. Här ute finns verkligen utrymme för vad helst man kan önska, bara fantasin sätter gränser.

Här bor man synnerligen komfortabelt på ett hänförande läge nära naturen, mitt i ett populärt område - en bit utanför Helsingborg, kan det bli så mycket bättre??

Fiber finns indragit i huset.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Eema Jakus Strand

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Bjuv 3:70
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
125 m² taxeringsinformation
Tomtarea
516 kvm
Uteplats
Trädäck på baksidan.
Bilplats
På tomten finns en stor stensatt uppställningsplats, carport. Elbilsladdaren ingår ej i köpet.
Tomt
Hörntomt
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-064828 eller [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Frånlufts värmepump med värmeåtervinning
BYGGNADSÅR
2019 
Byggnadstyp
2-plansvilla
Fasad
Puts
Fönster
3-glas
Tak
Papp
Stomme
Lättbetong, H + H block
Grundläggning
Betongplatta
Utvändigt plåtarbete
Grå plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Frånluft + tilluft (ventiler)
RENOVERINGAR MM.
2019
- Byggt nytt förråd
- Staket runt huset
- Anlagt trädgård
- Stensättning
- Spottar på nedanvåning och i allrum på ovanvåning
2021
- Matta i trapp
- Utedusch
- Uterum

Fiber finns i fastigheten.
Övriga byggnader
Förråd på 16 kvm och inglasat uterum

Ekonomi

Utgångspris
3 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
32,431%
TAXERINGSVÄRDE
2 158 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 792 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 277 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
29 569 kr/år
VA
7 181 kr/år
Renhållning
3 725 kr/år
Kommentar
Elkostnaden är fördelad enligt följande: Elnät 8 632kr/år och Elhandel 20 937kr/mån.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
40 475 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Elförbrukning
12 653 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Ej utförd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Samfällighet: Bjuv Bjuv S:8
Planbestämmelser
Detaljplan

Allmänt om området

Bjuv ligger ca 15 km öster om Helsingborg.
Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här. Dessutom kan man se spåren efter gruvorna, som sträcker sig under stora delar av Bjuv. På en del ställen syns det i husgrunder som spruckit, eller i olyckliga fall gruvgångar som rasat in, vilket dock inte är vanligt förekommande.
Höganäs Bjuf AB och Saint-Gobain Isover är två stora företag i kommunen med många medarbetare boende här.

Kommunikation

Skånetrafikens Pågatåg trafikerar järnvägen genom Bjuv. Det går även regionbusslinje 250 med slutdestination Helsingborg på ena hållet och slutdestination Ekeby på andra hållet.

Närservice

I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, apotek, systembolag, restauranger, pensionat och kaféer. På sommaren har även friluftsbadet öppet. Det finns flera förskolor samt Brogårdaskolan F-6 och Varagårdsskolan F-9. Väla köpcentrum i Ödåkra och Familia köpcentrum i Hyllinge ligger båda i närheten och är populära shoppinggallerior där man finner det mesta.

Övrigt

Det bor ca 6 800 invånare i Bjuv.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.