Björnmarcksgatan 4 Olympia
Olympia

Björnmarcksgatan 4

Välplanerad bostad på ett av Helsingborgs bästa lägen!

Såld

Välplanerad bostad på ett av Helsingborgs bästa lägen!

På våning 3, i en populär och omtyckt förening, erbjuds nu denna supertrevliga tvåa med härlig inglasad balkong. När ni tagit hissen bekvämt upp till bostaden kliver ni in i detta ljusa och välkomnade hem. Bostaden har en rymlig hall vilken har bra med utrymme för förvaring. Från hallen kliver ni in i det stilrena badrummet vilket är helkaklat och utrustat med dusch, kommod, handdukstork och wc.

Därefter når ni köket vilket är trivsamt och bjuder in till matlagning och knyter samman bostaden med sin trivsamma placering. Köket har bra med arbetsyta och här är de enkelt att spendera tiden för matlagning vid det stora härliga fönstret. Vidare erbjuder köket gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Från köket kliver ni in i det rogivande sovrummet där det också finns bra med förvaring i fina garderober.

Vidare har ni vardagsrummet som med stort fönsterparti gör rummet ljust och luftigt. Här ryms både matplats och soffgrupp om det är en önskan. Slutligen kliver ni ut på den härliga inglasade balkongen vilken är av modellen större. Här är det trivsamt att spendera tiden med goda vänner. Balkongen finner ni dessutom i underbart västerläge, kan det bli bättre?!

Anmäl ert intresse redan idag, innan det är försent!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller [email protected]

Visa mer
Slutpris

1 620 000 kr

Ansvarig mäklare

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.