Föreningsgatan 33 Tågaborg
Tågaborg

Föreningsgatan 33

Utmärkt och vacker sekelskiftslägenhet på Tågaborg ...

Såld

Utmärkt och vacker sekelskiftslägenhet på Tågaborg ...

Med perfekt läge på Tågaborg ligger denna välplanerade tvårummare om 60 kvm. Belägen i en otroligt vacker fastighet från 1912. Lägenheten har ett fint och fritt läge på tredje våningen med balkong i direkt söderläge. Bostaden pryds av vackra detaljer, stuckaturer, takrosetter, breda fönsterbänkar, fina plankgolv, kakelugn (ej i bruk) - allt smakfullt bevarat. Här erbjuds ett trevligt kök med gott om förvaring samt generös matplats som ligger öppet in till vardagsrummet. Härifrån nås den underbara balkongen. Sovrummet rymmer mer enkelhet en dubbelsäng och förvaring i garderoberna längs med ena väggen. Hallen är rymlig och erbjuder avhängningsmöjligeter och förvaring. Från hallen nås ett stilrent badrum med dusch.

På Föreningsgatan 33 bor du granne med Kopparmölleparken och en bit bort vackra Pålsjöskog, med fina promenadstråk - vackraste vägen dit är att gå landborgspromenaden med utsikt över vackra Öresund och Danmark. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar.
Här bor du i stabil och välskött förening. Finns möjlighet till garageplats i närheten - vad mer kan man önska?

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer
Slutpris

2 315 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.