Lilly Håkanssons gata 15 Viken
Viken

Lilly Håkanssons gata 15

Välkomna till detta nybyggda radhus om två plan på perfekt läge i populära Viken!

BUDGIVNING PÅGÅR

Välkomna till detta nybyggda radhus om två plan på perfekt läge i populära Viken!

Nu finns det tillfälle att bli ägare till ett riktigt trevligt radhus om två plan i populära Viken. Radhuset ligger trevligt i området med trädgård både på fram- och baksidan. Entrésidan är mysig med en stensatt uteplats och uppställningsplats med plats för 2 bilar, baksidan har en stensatt uteplats med en liten gräsmatta. Hallen är rymlig och ljus och leder vidare till det trevliga köket, matplatsen och vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni den trevliga trädgården på baksidan - med gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. På entréplan finns också ett stilrent badrum och separat (!) tvättstuga. Plan två ger tre bra sovrum och ett rymligt allrum. Det finns även på detta våningsplanet ett badrum! Ett bekvämt och lättskött boende med plats för bilen rakt utanför ytterdörren. Det finns ett förråd på baksidan av radhuset, som rymmer era trädgårdsverktyg och cyklar. På attraktiva och växande Viken bor ni i lugna och barnvänliga omgivningar med närhet till hav och salta bad. I Viken finns bl a livsmedelsaffär och närhet till kommunikationer. Ett stenkast från bostaden finner ni bland annat - förskola och skola. Bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer och nära ut till 111:an för er som tar bilen.

Välkomna hem! Anmäl ert intresse redan idag, innan det är försent!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 595 000 kr
  • Boarea: 115 kvm föreningens information
  • Antal rum: 4 rum
  • Avgift: 4 951 kr Ingår kallvatten och bostadsrättstillägg i månadsavgiften. Exklusive hushållsel (uppvärmning och uppvärmning av varmvatten), renhållning (rest- och matavfall), hemförsäkring och bredband/TV.
  • Förening: Brf Växthusen i Viken
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Viken, Höganäs

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

8 Dec
Kontakta mäklare Louise Scholander för tidsboning, 0707- 666 736 eller [email protected]
Ansvarig mäklare
Louise Scholander

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Lilly Håkanssons gata 15

Välkomna till Lilly Håkanssons gata och dessa populära och familjära radhus!

Huset i två plan har sin sociala del på entréplan med vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats samt en trevlig trädgård. Köket är grått och fint och skåpen maximerar era förvaringsmöjligheter. Kyl och frys är i snyggt vitt och diskmaskinen är integrerad och smälter fint in i köket. På entréplan finns ett stilrent duschrum. Tvättstugan som är ett separat rum (!) har goda möjligheter för att hänga tvätt, det finns tvättmaskin och torktumlare.

På övre plan har ni husets privata sfär med tre ordentliga sovrum, rymligt allrum, samt badrum. I det stora sovrummet finns en egen klädkammare medan det är god plats för förvaringsmöbler i de två övriga sovrummen. Bostadens andra badrum finner ni på våning 2, här finns det dusch, wc och kommod.

Huset är byggt 2022 och det är fortfarande som nytt. Ägarna har gjort snygga och praktiska lösningar för att underlätta vardagen och ge ett hemtrevligt intryck. På entrésidan har ni uppställningsplats för era två bilar samt en stensatt uteplats som bjuder på många härliga soltimmar.

I Viken bor ni nära all tänkbar service så som mataffär, skola och dagis. Havet och fina strandpromenader ligger på promenadavstånd och kollektivtrafiken går regelbundet till Helsingborg C/Höganäs. Ni som pendlar når enkelt 111:an till Helsingborg/Höganäs.

VÄLKOMNA HEM TILL DENNA DRÖMBOSTAD!

Varmt välkomna på visning - vi ses!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Louise Scholander, på 0707-666 736 eller [email protected] Så kommer ansvarig mäklare att ta kontakt med er när det närmar sig visning!

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Louise Scholander

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 951 kr, Ingår kallvatten och bostadsrättstillägg i månadsavgiften. Exklusive hushållsel (uppvärmning och uppvärmning av varmvatten), renhållning (rest- och matavfall), hemförsäkring och bredband/TV.
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
115 m² föreningens information
Andel i förening
2,13502 %
Uteplats
Uteplats intilliggande vardagsrummet och tvättstugan.
Bilplats
2 st parkeringsplatser rakt utanför ytterdörren. Finns även gästparkering i området.

Föreningen

Namn
Brf Växthusen i Viken
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Radhus
BYGGNADSÅR
2022
Uppvärmning
Värmepump-frånluft
Fönster
3-glas
VENTILATION
Frånluftsventilation med återvinning
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
3 595 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,171%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
11 568 kr/år
Renhållning
1 404 kr/år
Försäkring
1 302 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
14 274 kr/år
Kommentar
Lägenheten har eget abonnemang för el och tecknas separat av innehavaren. Innehavaren tecknar egen hemförsäkring, abonnemang för renhållning (rest- och matavfall) och eget abonnemang gällande bredband/TV. Driftkostnaderna är personliga och är även något som säljarna fick information om vid köp av bostaden.
Nätbolag
Höganäs Energi
Energideklaration
Utförd 2022-02-16
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
77 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Vid kusten längst till söder i Höganäs kommun hittar du pittoreska Viken. Ursprungligen var orten ett av Kullabygdens många fiskelägen. Idag har Viken utvecklats till en av de större tätorterna i kommunen.

Närservice

I byn finns ett stort antal företag och affärsverksamheter inklusive, matvarubutiker, frisersalonger, småbåtshamn, flertalet restauranger, festlokaler och ett konditori. Det finns även en kommunal grundskola med årskurserna 1-9 (Vikenskolan) samt en friskola med årskurserna 1-6 (Vikens montessori).

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.