Såld lägenhet på Borgmästaregatan 4A i Höganäs
Höganäs

Borgmästaregatan 4A

BO MITT I CENTRUM MED EN RENOVERAD LÄGENHET MED HÄRLIGT LJUSINSLÄPP OCH BALKONG!

Såld

BO MITT I CENTRUM MED EN RENOVERAD LÄGENHET MED HÄRLIGT LJUSINSLÄPP OCH BALKONG!

Varmt välkomna till detta exklusiva tillfälle att äga en trerumslägenhet på andra våningen, centralt belägen på Borgmästaregatan 4a. Detta är mycket mer än bara en bostad; det är en möjlighet att omfamna den ultimata Höganäs-livsstilen!

Denna välskötta trerumslägenhet välkomnar dig med ett helt nyrenoverat kök från 2021, där varje detalj är genomtänkt för att skapa en modern och inspirerande matlagningssyta. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum som ger en känsla av lugn och ro, perfekt för en god natts sömn. Det eleganta badrummet är utformat med bekvämlighet och stil i åtanke.

En av de verkliga höjdpunkterna är den soliga balkongen i söderläge, där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller en avkopplande kvällsdrink med en fantastisk utsikt. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla din nya bostad organiserad och prydlig.

Den här lägenheten är inte bara en fantastisk boendemöjlighet, den erbjuder också en livsstil. Beläget på en populär adress har du allt du behöver inom räckhåll. En kort promenad tar dig till butiker och restauranger som fyller dina dagar med glädje och smakupplevelser. För de soliga dagarna erbjuder närheten till Kvickbadet möjligheten att svalka sig och njuta av sommarens glädje. Om du är sugen på en avkopplande promenad längs kusten är detta också möjligt från din nya adress.

Dessutom behöver du inte oroa dig för transport; busshållplatsen ligger bara ett stenkast från din dörr, vilket gör pendlandet till andra delar av staden enkelt och smidigt.

Sammanfattningsvis är detta inte bara en lägenhet; det är en inbjudan till en livsstil. Ett perfekt hem för dem som söker komfort, bekvämlighet och den äkta Höganäs-andan. Missa inte chansen att göra Borgmästaregatan 4a till din nya adress – där ditt drömliv väntar!

Visa mer
Slutpris

2 175 000 kr

Ansvarig mäklare

Louise Scholander

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.