Övre Eneborgsvägen 32B Eneborg
Eneborg

Övre Eneborgsvägen 32B

Fin tvåa på populära Eneborg …

Till salu

Fin tvåa på populära Eneborg …

SNABBFAKTA

  • Pris: 950 000 kr
  • Boarea: 51 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 4
  • Avgift: 3 829 kr I avgiften ingår: Värme, vatten, TV-kanalpaket från Comhem samt bostadsrättstillägg.
  • Förening: BRF Malen 43
  • Område: Eneborg, Helsingborg

950 000 kr

Visningar

28 Jun 17:00 - 17:30
Föranmälan krävs!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Övre Eneborgsvägen 32B

På andra våningen, välkomnas Ni hem till ett fint boende med härligt ljusinsläpp om två rum och kök. Här stiger man in i en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring till vänster. Badrummet med dusch nås härifrån. Planlösningen är optimal tack vare de välutnyttjade kvadratmetrarna. Här kan både en och två personer trivas. Fint kök med matplats samt ett generöst vardagsrum med balkong i soligt västerläge. Rymligt sovrum med god plats för en stor säng med nattduksbord.

Här bor ni i en stabil och välskött förening med bara några minuters avstånd från Helsingborgs centrum. På Eneborg bor ni på ett populärt område med matbutiker, restauranger, gym och kaféer.

Här finns verkligen något för alla. Så tveka inte att slå ansvarig mäklare en pling!!

Vi välkomnas in i hallen som rymmer goda avhängningsmöjligheter. Under fötterna ligger ett fint golv som är genomgående för hela bostaden.

Det generösa vardagsrummet är optimalt för umgänge och fredagsmyset i soffan. I detta rum får man även plats med ett matbord eller kontorshörna för den som önskar. Här får man ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna.

Den härliga balkongen ligger i direkt västerläge, mot föreningens lugna och trevliga innergård.

Från hallen nås det trevliga köket. Här ryms gott om förvaring bakom vita skåpsluckorna och här finns goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, fläkt och kyl/frys. Här ryms även en matplats för ca 4 personer.

Från hallen nås lägenhetens mysiga sovrum. Sovrummet är stort nog att rymma en dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaring.

Tillbaka i hallen igen nås badrummet som är inrett med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Här finns dusch, WC och handfat.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 829 kr, I avgiften ingår: Värme, vatten, TV-kanalpaket från Comhem samt bostadsrättstillägg.
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m² föreningens information
Våning
2 av 4
Andel i förening
2,352 %
Andel av årsavgift
2,352 %
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-064828 eller eema.strand@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Föreningen

Namn
BRF Malen 43
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
43 lägenheter
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Helsingborg Malen 43 i Helsingborgs kommun med därpå uppförd byggnad med 43 lägenheter. Byggnaden är uppförd 1942. Fastighetens adresser är Övre Eneborgsvägen 32A-B samt Sadelmakaregatan 3A-B.

Bredablick Förvaltning i Sverige AB är föreningens ekonomiska förvaltare.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår: Värme, vatten, TV-kanalpaket från Comhem samt bostadsrättstillägg.
Tv och Bredband
Tele2/Comhem.
Parkering
Föreningen har 10 parkeringsplatser som de hyr ut, sep kö dessa. I området finns det gratis parkering längs med gatorna.
FÖRSÄKRING
Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa. i försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen samt kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2020 - Armatur i trapphus och upprättande av ny p-plats.
2019 - Tak, fasad, porttelefon och elinstallation vind & källare.
2018 - Ny tvättmaskin.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns tvättstuga och ett sprillans nytt gym i källaren. Det finns cykelförråd och soprum på gården.

Ekonomi

Utgångspris
950 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,651%
Pantsatt
Nej

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-05-26
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
177 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Eneborg är en stadsdel något sydost om Helsingborgs centrum, belägen på landborgen öster om stadsdelen Söder. Bostadsbebyggelsen i stadsdelen består uteslutande av flerbostadshus från 1900-talets första hälft. Eneborg har väldigt få grönområden inom själva bebyggelsen, men omges däremot av sådana, till viss del genom Nya kyrkogården, norr om Wieselgrensgatan, men i synnerhet genom Viskängsstråket, som löper längs stadsdelens östra sida.

Kommunikation

Gatunätet består till största delen av ett rutnätsmönster, vilket dock bryts av genom Gasverksgatan i söder och Wieselgrensgatan samt Malmögatan i norr. Genom Eneborg löper Södra Stenbocksgatan, som är stadsdelens huvudgata och en av de mest trafikerade vägarna i Helsingborg. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra.

Närservice

Runtomkring i området finns små närbutiker, frisörer och restauranger.

Övrigt

2018 hade statistikområdet Eneborg 4 376 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.