Gyhultsvägen 44 Mariastaden
Mariastaden

Gyhultsvägen 44

Stilren trea på fjärde våningen på Mariastaden ...

Såld

Stilren trea på fjärde våningen på Mariastaden ...

Med detta utsökta läge har vi nöjet att presentera en mycket fin lägenhet i Brf Vitsippan i Mariastaden. Lägenheten ligger på fjärde våningen. Vi välkomnas vi av en ljus och hemtrevlig bostad om 85 kvm. Redan i hallen får man en fin överblick av bostaden. Den genomgående bostaden tillsammans med ljusinsläppet från de stora fönsterna resulterar i en luftig känsla. Lägenheten har en öppen och smart planlösning, där vardagsrum, matplats och kök ligger tillsammans. Härifrån nås den underbara balkongen. I bostaden finns ett genreöst sovrum med gott om plats för en stor härlig säng och förvaring i skjutdörrsgarderoben samt klädkammaren, ett något mindre sovrum som även det har en klädkammare som dagens ägare förvandlat till ett ypperligt kontor. Avslutningsvis så finns här ett helkaklat badrum i sobra toner och egen tvättavdelning.

Denna bostad är belägen i ett nyproducerat och populärt område i Mariastaden, med närhet till utmärkta bussförbindelser till centrum, mataffärer och underbar natur precis utanför dörren.

Tveka inte att slå mig en pling!!

Visa mer
Slutpris

2 395 000 kr

Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.