Vargögatan 21 Rydebäck
Rydebäck

Vargögatan 21

Smakfullt familjeboende i uppskattade Rydebäck

Till salu

Smakfullt familjeboende i uppskattade Rydebäck

Varmt välkomna till Vargögatan 21 som ni finner i omtyckta och familjära Rydebäck. Detta stilrena kedjehus fint beläget på gaveln i härligt västerläge på trädgården och med närhet till havet och stranden. Detta smakfulla boende är något alldeles extra med stora härliga sociala ytor. Här sitter ni bekvämt i såväl kök som vardagsrum med utsikt över trädgården och kan njuta av ljudet från braskamin som knastrar i bakgrunden. Köket är stilrent och erbjuder gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Vidare på entréplan finner vi den praktiska tvättstugan, två fina badrum och sovrum.

Tar vi trappan upp till ovanvåningen möts vi av ljusa och luftiga kvadratmeter fördelat på två sovrum med angränsande klädkammare som erbjuder gott om förvaring. Detta trivsamma familjeboende är fint inrett och beläget på praktiskt och trivsamt läge med närhet skola, förskola, service goda kommunikationer och vackra omgivningar. Missa inte chansen att förvärva detta fina boende!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 4 995 000 kr
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 168 kvm + 8 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1968
  • Område: Rydebäck, Helsingborg
  • Besiktigad: Ja
  • Fastighetsbeteckning: Finngrundet 10
eller högstbjudande

4 995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Vargögatan 21

På uppskattade Vargögatan bor ni med fina omgivningar och bekvämt avstånd till service och kommunikationer. Nu är ni varmt välkomna till detta trivsamma boende. När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus och en välkomnande entré. I anslutning till hallen finner ni det första sovrummet som är ljust och luftigt. Därefter kliver ni in i det stilrena badrummet vilket är helkaklat i grått och vit. Badrummet har wc-stol, dusch robust kommod samt handdukstork. Från badrummet leds ni sedan in i det härliga vardagsrummet utrustat med braskamin och med öppen planlösning mot köket. Här har ni även utgång till det bostadens trädgården där ni finner trädäck, mindre gräsyta och gott om plats för förvaring i förråd. Tillbaka inne i vardagsrummet ger de stora fönsterpartierna ett fantastiskt ljus flödar in i rummet och bort i köket vilket bidrar till bostadens öppna och välkomnande känsla. I vardagsrummet ges plats för såväl större matplats som soffgrupp. I det angränsande köket erbjuds god förvaring bakom vita släta köksluckor och är maskinellt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll samt inbyggnads ugn och mikro. Sist men inte minst på entréplan hittar ni den praktisk tvättstuga, ytterligare ett fint sovrum och badrum.

På ovanvåningen har ni slutligen två mycket generösa sovrum och god förvaring i klädkammare. Här ges möjlighet till att få till ytterligare ett sovrum för den stora familjen. Hela bostaden genomsyras av kloka lösningar där praktiska funktioner samspelar med estetiska materialval på det mest smakfulla sätt. Missa inte chansen till detta trivsamma boende!

Anmäl ert intresse redan idag, innan det kan vara försent!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Johannes Midbjer, på 0704 48 50 29 eller johannes.midbjer@smh.se alternativt Linda Gasslander, på 0704 33 16 70 eller Linda.Gasslander@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Stora sociala ytor
  • Braskamin
  • Närhet till havet

Planritningar

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Finngrundet 10
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum, varav 4 sovrum
Boarea
168 m² + 8 m² biarea säljarens information
Tomtarea
241 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Bilplats
Garage i länga
BESIKTIGAD
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Direkt El + braskamin
BYGGNADSÅR
1968 
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Tegel + träpanel
Fönster
3-glas + 2-glas
Tak
Eternit
Stomme
trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Självdrag
RENOVERINGAR MM.
2022- Luft/luft värmepump (IVT Aero 600) kommer är beställd och monteras i slutet av april/början maj.
2010 - renoverades köket
2019-2020 renoverades badrummen på entréplan
2002 renoverades tvättstugan (brunnen byttes inte)

Ekonomi

eller högstbjudande
4 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,651%
TAXERINGSVÄRDE
2 358 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 380 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
1 750 000 kr

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
45 273 kr/år
VA
5 472 kr/år
Väg/samfällighetsavgift
7 200 kr/år
Kommentar
Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför komma och variera beroende av avtal och egen förbrukning. För att sänka värmekostnaden har säljaren beställt och ombesörjer montering av en luft/luft värmepump (model IVT Aero 600) som installeras slutet av april/början maj.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
57 945 kr/år
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Öresundskraft
Elförbrukning
22 847 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2021-12-07
Energiprestanda primärenergital
188 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
96 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
F

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:13 ändamål: Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:16 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Helsingborg Rya GA:20 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning

Omgivning

Allmänt om området

Rydebäck ligger vid kusten en halv mil söder om Helsingborg vid havet och bebyggelsen består till största delen av villor.
Ursprunget till Rydebäck är en gård med ett tegelbruk som grundades på 1600-talet av den danske kungen Christian IV. Teglet användes som byggnadsmaterial till alla de slott som byggdes i Skåne vid den tiden.
Utbyggnaden av samhället startade på 1960-talet och idag är Rydebäck ett av landets största villaområden.

Kommunikation

Sedan 2001 går Västkustbanan genom samhället och det finns en Pågatågsstation i den östra delen. Det går även bussar med bra förbindelse till Helsingborg.

Närservice

I orten finns tre restauranger, Restaurang Tegel, Rydebäcks Pizzeria/restaurang och Primo Pizza. Sommartid har även restaurang "Fortunabythesea" öppet, belägen vid den tre kilometer långa stranden. Finns även ett konstgalleri, Galleri Tegelbruket.

Övrigt

Rydebäck har ungefär 6 000 invånare.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.