Kommande försäljning villa på Kolonigatan 16 i Gantofta
Gantofta

Kolonigatan 16

Rymligt hus på uppvuxen trädgårdstomt i familjära Gantofta

Kommande

Rymligt hus på uppvuxen trädgårdstomt i familjära Gantofta

På vackert och uppskatta läge i familjära Gantofta finner vi nu detta rymliga boende fördelat om 166 kvm beläget på uppvuxen och härlig trädgårdstomt. Här finner vi stora social ytor, två badrum, praktisk tvättstuga, inte mindre en fem sovrum och nybyggt garage! Missa inte chansen till detta fantastiska boende!

Visa mer
Kolonigatan 16 Kolonigatan 16 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 166 kvm + 3 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1974
  • Område: Gantofta, Helsingborg
  • Fastighetsbeteckning: Gantofta 2:52

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Linda Gasslander

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kolonigatan 16

Nu finner vi detta ljusa och rymliga hus fördelat om 166 kvm på uppskatta läge i familjära Gantofta. Här bor ni i grönskande omgivningar med närhet till Råå-ån, goda kommunikationer och skola. På Kolonigatan 16 finner vi alla praktiska funktioner som behövs för att få vardagen att fungera med praktisk tvättstuga, två badrum och inte mindre en fem härliga sovrum. Här finner vi även stora ytor i vardagsrum och kök som leder oss ut i vinterbonat uterum med utsikt över trädgården och husets baksida. Sommaren spenderas med fördel på det vackra trädäcket i bästa västerläge som utan problem ger plats för stort matbord och umgänge. Trädgården i söder bjuder på ytterligare ett stort trädäck, pool, spabad, grillplats och en generös gräsmatta med stort bigarråträd. Detta är den perfekta platsen att samla vänner och familj en vacker sommardag, bjuda in till fest och avnjuta en god middag i goda vänners lag. Lägg där till att huset byggts till med fantastiskt garage under 2021 så får ni detta gedigna hus!

Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Johannes Midbjer, på 0704 485 029 eller maila till [email protected]

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Stora ytor.
  • Nybyggt garage.
  • Uppvuxen trädgård med pool.

FASAD

TRÄDGÅRD

HALL

VARDAGSRUM

KÖK

SOVRUM

UTERUM

TVÄTTSTUGA

HALL ÖVRE PLAN

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Johannes Midbjer

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Johannes Midbjer

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

På vackert och uppskatta läge i familjära Gantofta finner vi nu detta rymliga boende fördelat om 166 kvm beläget på uppvuxen och härlig trädgårdstomt. Här finner vi stora social ytor, två badrum, praktisk tvättstuga, inte mindre en fem sovrum och nybyggt garage! Missa inte chansen till detta fantastiska boende!

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Gantofta 2:52
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
6 rum, varav 5 sovrum
Boarea
166 m² + 3 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
969 kvm

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1974 
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Mexitegel, puts och trä
Fönster
2-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övriga byggnader
- Helt nytt garage som byggdes till 2021.

Ekonomi

FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,643%
TAXERINGSVÄRDE
2 515 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 752 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 345 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
50 220 kr/år
VA
3 655 kr/år
Renhållning
3 650 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
57 525 kr/år
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Öresundskraft
Elförbrukning
17 072 kWh/år

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Byggnadsplan Ändring Av Dp

Allmänt om området

Gantofta, beläget 12 km söder om Helsingborg, är en av Skånes mindre orter och kanske också en de mest lugna med endast ca 550 hushåll. Området kring den nordöstra delen är naturklassat. Största tillgången är Råå-åns dalgång med ett antal skogsnära, välhållna promenadslingor längs själva Råån. Ett område som flitigt utnyttjas av till exempel promenadsugna eller joggare. Dalgången är också omtyckt av bl.a. fiskeintresserade, fågelskådare, m.fl. naturälskare.
Närheten till havet är en av Gantoftas fördelar. Med bil når man på endast 10 minuter de långa sandstränderna som sträcker sig från Råå, Rydebäck ner till Fortuna. I byn finns en livsmedelsaffär, Ica Möllan, en pizzeria, Gantofta Pizzeria, och en F-9 skola med cirka 300 elever, Gantofta Skola.
I byn finns en scoutkår, Kvistofta scoutkår. Gantofta har ett fotbollslag som heter Gantofta IF och spelar i Division 4 Västra Götaland. Tågförbindelse till Helsingborgs Centrum fungerar mycket bra. Helsingborgs stadskärna nås på bara 9 minuter med tåg. På vardagar avgång varje timme fram till sena kvällen.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Gantofta? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Gantofta för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Gantofta nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

FASAD

TRÄDGÅRD

HALL

VARDAGSRUM

KÖK

SOVRUM

UTERUM

TVÄTTSTUGA

HALL ÖVRE PLAN

Övriga bilder