Skånegatan 33 Bjuv
Bjuv

Skånegatan 33

Generös enplansvilla med stort garage ...

Till salu

Generös enplansvilla med stort garage ...

År 2005 uppfördes denna LB-Hus enplansvilla med stort garage belägen i ett av Bjuvs vackra och nybyggda villakvarter. Den härliga, friköpta tomten om 1 257 kvm bjuder på bl.a. en stor gräsmatta för lek och spring, härlig uteplats, pergola, stort garage och en stensatt uppställningsplats för 3-4 bilar.

Vi välkomnas in i ett ombonat och kärt hem. Entrén erbjuder god plats för avhängning och förvaringsmöjligheter. Den härliga atmosfären och ljuset möter oss direkt. Det underbara vardagsrummet ligger i öppen planlösning med ett socialt kök med stor matplats. Här slår man sig ner i soffan, tittar ut och kan se hur årstiderna löpa förbi. Från vardagsrummet nås ett inbyggt uterum och man tar sig enkelt ut i den underbara trädgården.
Huset är välplanerat med många sovrum. Det finns ett Master Bedroom, två sovrum, två snyggt helkaklade badrum samt en tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter och direkt utgång till garaget. På väg in till garaget finns ett extrarum som är ett perfekt gästrum, kontor eller gym för den som önskar?!

Ett fulländat hem med genomgående väl genomtänkta materialval och en enastående layout som funkar lika bra till vardag som till fest.

Fiber är indragit.

Slå fastighetsmäklaren en pling för mer information!!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 5 150 000 kr
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 185 kvm + 56 kvm biarea
  • Byggnadsår: 2005, Ombyggt 2012
  • Område: Bjuv, Bjuv
  • Besiktigad: Ja
  • Fastighetsbeteckning: Brogårda 8:41

5 150 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Eema Jakus Strand

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Skånegatan 33

Vi välkomnas in den trevliga hallen. Under fötterna ligger en slitstark, snygg klinker som sedan övergår till ett fint golv. Finns goda avhängningsmöjligheter till vänster samt en stor skjutdörrsgarderob till höger.

Från hallen går vi in ett underbart rum som upplevs otroligt ljust tack vare de stora fönsterpartierna. Här kan med enkelhet möblera med både matbord och stor soffgrupp. Från vardagsrummet nås ett inbyggt uterum och vi kommer även vidare ut till den härliga baksidan som ligger insynsskyddad och i direkt solläge.

I öppen planlösning med vardagsrummet ligger det funktionella och fina köket med härliga ytor. Här finns full maskinell utrustning i form av; Kyl och frys, spis/ugn, diskmaskin, fläkt samt micro. I köket har man goda arbetsytor och förvaring bakom köksluckorna. Angränsande till köket ligger tvättstugan.

I huset finns idag tre bra sovrum. Två perfekta barn- eller tonårsrum, kontor eller gästrum. Bostadens Master Bedroom är generöst och här finns gott om plats för en stor, härlig säng.

Huset har två helkaklade badrum med dusch och badkar.

Vi går tillbaka till tvättstugan och når ett extra rum. Här finns ytterligare yta för den som vill ha ett sovrum till eller varför inte ett gym eller hobbyrum?!

I anslutning till detta rum nås det stora garaget.

Trädgården ligger i ett mycket bra läge och är perfekt för soldyrkare. På den stensatta uteplatsen finns gott om utrymme för större utemöblemang och grillen. Gräsmattan löper runt huset och för den som önskar mer rabatter och planteringar så finns det oändliga möjligheter.

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Brogårda 8:41
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
6 rum, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
185 m² + 56 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
1 257 kvm
BESIKTIGAD
Ja
Övrigt
Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare, Eema Jakus Strand, på 0704-06 48 28 eller eema.strand@smh.se.

Hoppas vi hörs och ses!

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
BYGGNADSÅR
2005, Ombyggt 2012 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fasad
Puts och träpanel
Fönster
3-glas isolerfönster
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader
Vidbyggt garage

Ekonomi

Utgångspris
5 150 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
32,431%
TAXERINGSVÄRDE
2 769 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 329 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
2 900 000 kr

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
31 259 kr/år
VA
7 690 kr/år
Renhållning
3 650 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
42 599 kr/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-02-23
Energiprestanda primärenergital
129 kWh per kvm och år
Energiklass
E

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Detaljplan

Omgivning

Allmänt om området

Bjuv ligger ca 15 km öster om Helsingborg.
Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här. Dessutom kan man se spåren efter gruvorna, som sträcker sig under stora delar av Bjuv. På en del ställen syns det i husgrunder som spruckit, eller i olyckliga fall gruvgångar som rasat in, vilket dock inte är vanligt förekommande.
Höganäs Bjuf AB och Saint-Gobain Isover är två stora företag i kommunen med många medarbetare boende här.

Kommunikation

Skånetrafikens Pågatåg trafikerar järnvägen genom Bjuv. Det går även regionbusslinje 250 med slutdestination Helsingborg på ena hållet och slutdestination Ekeby på andra hållet.

Närservice

I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, apotek, systembolag, restauranger, pensionat och kaféer. På sommaren har även friluftsbadet öppet. Det finns flera förskolor samt Brogårdaskolan F-6 och Varagårdsskolan F-9. Väla köpcentrum i Ödåkra och Familia köpcentrum i Hyllinge ligger båda i närheten och är populära shoppinggallerior där man finner det mesta.

Övrigt

Det bor ca 6 800 invånare i Bjuv.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.