Hindervägen 11 Laröd
Laröd

Hindervägen 11

Familjeidyll med närhet till hav och grönska

Såld

Familjeidyll med närhet till hav och grönska

I omåttligt populära Laröd har vi nu den stora äran att presentera detta välplanerade och genomtänka boende. Bostadens 118 kvadratmeter är till stora delar nyrenoverade och genomsyras av exklusiva materialval där inget har lämnats åt slumpen. Lägg där till en tomt som erbjuder sol från tidig förmiddag till sen kväll, ett väl tilltaget trädäck som rymmer både lounge-möblemang samt plats till att ta ut middagarna de varma dagarna om året.

Det rymliga köket som ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en naturlig samlingspunkt för såväl familjen som för gästerna. Här rymmer ni med enkelhet både soffgrupp och matsalsmöblemang. Med två helkaklade och nyrenoverade badrum som andas stil och modernitet, fyra rymliga sovrum samt en billig driftkostnad tack vare de nyinstallerade solcellerna på taket, är detta bostadsdrömmen du absolut inte vill missa!

Visa mer
Slutpris

5 475 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Ernér

Anna Ernér

Kontorschef/Reg.mäklare/Franchisetagare
Assisterande
Odd Rydin

Odd Rydin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.