Lägenhet till salu på Costa del Sol - Torrequebrada i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Torrequebrada

Till salu

Costa del Sol - Torrequebrada Costa del Sol - Torrequebrada [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 86 kvm
  • Pris: 265 000 EUR
  • Område: Spanien

265 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Torrequebrada

Rymlig och ljus duplexlägenhet med två stora terrasser i det eftertraktade komplexet Las Acacias - Finca Dona Maria - Torrequebrada - Benalmadena Costa.
Denna lägenhet är en förhöjd duplexlägenhet på bottenvåningen: på entréplan hittar du en hall som ger dig tillgång till det ljusa vardagsrummet och köket med tillhörande tvättstuga. Den rymliga terrassen kan nås från vardagsrummet. På våningen nedanför hittar du master bedroom med eget badrum, ett gästrum och gästtoalett. Båda sovrummen har direkt tillgång till den täckta terrassen. Denna terrass är omvandlad till en lounge/chill-out-del eftersom den är stängd med glasgardiner, så att den kan avnjutas året runt. Vyerna är avkopplande: vackra öppna naturvyer. Den perfekta miljön för att tillbringa den oändliga spanska sommaren.

Denna duplexlägenhet är mycket välskött och säljs möblerad (förutom personliga tillhörigheter)
Lägenheten är klar med krämmarmorgolv. Det finns flera inbyggda garderober (i sovrummen och hallen).
Du kommer att ha din egen privata täckta parkering i denna gated urbanisation med övervakningskameror.
Ett förråd ingår i priset.
Kom ihåg att det inte finns någon hiss i denna anläggning.

Golfbanan ligger 5 minuters promenad bort, stranden 15/20 minuters promenad. Urbaniseringen har mycket att erbjuda. Du kan njuta av de välskötta gemensamma trädgårdarna. Eller koppla av på en av solstolarna efter ett dopp i den stora poolen (som är öppen året runt). Du kan träna på utomhusträningsutrustningen. Eller bara sitta på en av bänkarna och läsa en bok från det gemensamma biblioteket (gratis). Denna urbanisering har ett eget internetnätverk, som du som husägare kan använda för endast 120 Euro per år. Urbaniseringen har flera parabolantenner: du behöver inte missa ditt favoritprogram.
För barn finns det en rutschkana i den gemensamma trädgården och i slutet av återvändsgränden som urbaniseringen ligger på finns ett fotbollsmål och en basketstolpe.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
265 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder