Costa del Sol - 2 sovrums lägenhet Jardines de Calahonda Spanien
Spanien

Costa del Sol - 2 sovrums lägenhet Jardines de Calahonda

Till salu

Costa del Sol - 2 sovrums lägenhet Jardines de Calahonda Costa del Sol - 2 sovrums lägenhet Jardines de Calahonda [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 95 kvm
  • Pris: 295 000 EUR
  • Område: Spanien

295 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - 2 sovrums lägenhet Jardines de Calahonda

Detta är en sällsynt möjlighet att köpa en helrenoverad lägenhet i den mycket eftertraktade och vackra området Jardines de Calahonda med bara 5 minuters promenad till stranden och alla bekvämligheter i centrala Calahonda. Jardines de Calahonda har härliga gemensamma trädgårdar och en stor gemensam pool. Den fullt moderniserade lägenheten ligger på första våningen och har ett rymligt vardagsrum och matplats i öppen planlösning med öppen spis, ett modernt kök med öppen planlösning samt två sovrum och två badrum. Utanför vardagsrummet ligger en stor terrass på 25 m2 med inbyggd grill och med ett perfekt söderlägen och sol hela dagen. Varm och kall luftkonditionering och ADSL uppkoppling finns också. Lägenheter i detta område blir inte ofta tillgängliga och detta kommer säkert att säljas snabbt så hör av dig omgående om du vill se den!

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
295 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.