Villa till salu på Costa del Sol - Off-plan villa projekt i Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Off-plan villa projekt i Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Off-plan villa projekt i Fuengirola Costa del Sol - Off-plan villa projekt i Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 349 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 304 kvm
  • Område: Spanien

1 349 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Off-plan villa projekt i Fuengirola

Villa att byggas i Torreblanca i östra delen av Fuengirola

Detta fantastiska off-plan projekt har utformats för att njuta av fantastisk havsutsikt och vackra omgivningar. Villan ligger i Torreblanca, som är ett väletablerat område och villan ligger bara 800 meter från tågstationen som enkelt ansluter till Malaga stad, flygplatsen eller Fuengirolas centrum. Projektören har genomfört flera projekt tidigare och är stolta över att kunna erbjuda de bästa materialen av högsta kvalitet, golvvärme, aerotermi som värme och luftkonditionering och många andra högkvalitativa ytbehandlingar. Villan kommer att byggas i 3 våningar, vardagsrummet har en stor öppen planlösning med kök och matplats, alla med magnifik havsutsikt och det finns ett av de 4 sovrummen med eget badrum på denna nivå. På första våningen finns 3 sovrum och 2 badrum, och det finns en takterrass där du kan sitta och titta på spektakulära solnedgångar. Källarplanet har en separat ingång där du kan göra en separat gäst lägenhet eller gym, kontor, gillestuga och här finns också ett stort garage. Villan har bygg- och bygglicenserna på plats, så arbetet kan starta omedelbart och slutföras inom 9-12 månader.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
304 m²
Tomtarea
740 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 349 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder