Costa del Sol - Spektakulär lägenhet i Riviera del Sol Spanien
Spanien

Costa del Sol - Spektakulär lägenhet i Riviera del Sol

Till salu

Costa del Sol - Spektakulär lägenhet i Riviera del Sol Costa del Sol - Spektakulär lägenhet i Riviera del Sol [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 53 kvm
  • Pris: 179 000 EUR
  • Område: Spanien

179 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Spektakulär lägenhet i Riviera del Sol

Spektakulär lägenhet i Riviera del Sol

En lägenhet i två plan med utsikt över havet, Gibraltar och Marocko. Den har egen ingång och med möjlighet att använda ett vardagsrum i övre delen som ett andra sovrum. Det är fördelat på två nivåer där vi kan hitta i den nedre ett kök, vardagsrum med öppen spis följt av en stor andalusisk terrass, privat, soligt och med havsutsikt. I den övre delen hittar vi sovrummet, ett stort badrum och ett vardagsrum med panoramautsikt som kan användas som ett andra sovrum.
Denna fastighet ligger 2 minuter med bil och 8 minuters promenad från Riviera del Sol shoppingcenter där det finns två stormarknader, restauranger och butiker. Dess privilegierade läge ger totalt lugn eftersom det ligger på en blind gata omgiven av villor. Denna fastighet har nyligen renoverats och är idealisk som investering på grund av dess egenskaper, utsikt och läge.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
179 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.