Lägenhet till salu på Costa del Sol - Toppenfin lägenhet med 3 sovrum i Calahonda Golf i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Toppenfin lägenhet med 3 sovrum i Calahonda Golf

Till salu

Costa del Sol - Toppenfin lägenhet med 3 sovrum i Calahonda Golf Costa del Sol - Toppenfin lägenhet med 3 sovrum i Calahonda Golf [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 95 kvm
  • Pris: 305 000 EUR
  • Område: Spanien

305 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Toppenfin lägenhet med 3 sovrum i Calahonda Golf

3 sovrums lägenhet i mitten av Calahonda

En utmärkt möjlighet att köpa en lägenhet i söderläge i komplexet Calahonda Golf i hjärtat av Calahonda. Calahonda Golf är ett lugnt och välskött bostadsområde alldeles vid golfbanan "La Siesta Golf". Inget trafikbuller och ett inhägnat område säkert att bo i. Lägenheten har 3 sovrum, 2 badrum, ett fullt utrustat kök och ett stort vardagsrum med öppen spis samt en härlig terrass på 25 m2 med inbyggd grill. Fin utsikt över havet, golfbanan och trädgården med poolområdet. Lägenheten är i mycket gott skick mycket beroende på att det endast har varit en ägare. Den säljs fullt möblerad förutom personliga tillhörigheter. Alldeles i närheten ligger den kända tennis/squash/gym klubben "Club del Sol" och det är ca 5 minuters promenad till den populära restaurangen "Dos Leones" och 20 minuters promenad till stranden. Säljes tillsammans med parkeringsplats och förråd.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
305 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder