Radhus till salu på Costa del Sol - Radhus med 4 sovrum i Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Radhus med 4 sovrum i Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Radhus med 4 sovrum i Fuengirola Costa del Sol - Radhus med 4 sovrum i Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 221 kvm
  • Pris: 425 000 EUR
  • Område: Spanien

425 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Radhus med 4 sovrum i Fuengirola

Radhus med 4 sovrum i Fuengirola

Stort radhus beläget i den nedre delen av Torreblanca nära stranden och alla bekvämligheter som tågstationen och busslinjer, restauranger och barer och mycket mer. Radhuset ligger i ett område med bara 9 radhus som delar på en pool. Det är byggt i två plan enligt följande. Först har vi en härlig privat uteplats på framsidan av huset på 25 m2 och när du väl kommer in i fastigheten har du vardagsrummet till höger, 1 toalett och ett fristående kök med grovkök. Stor privat uteplats på baksidan av huset på 107 m2 med eftermiddagssol och här finns också ett privat garage med en liten loftlägenhet med eget badrum. På andra våningen finns 3 sovrum och 2 badrum.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum
Boarea
221 m²

Ekonomi

Utgångspris
425 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder