Villa till salu på Costa del Sol - Enplansvilla i Reserva del Higuerón, Benalmadena i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Enplansvilla i Reserva del Higuerón, Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - Enplansvilla i Reserva del Higuerón, Benalmadena Costa del Sol - Enplansvilla i Reserva del Higuerón, Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 100 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 164 kvm
  • Område: Spanien

1 100 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Enplansvilla i Reserva del Higuerón, Benalmadena

Superflott enplansvilla i Reserva del Higuerón

Lyxvilla nyligen renoverad med material av högsta kvalitet belägen i Reserva del Higuerón. Du kommer via en hall in till ett rymligt vardagsrummet matsal med öppen spis och stora burspråk, som leder ut till terrassen, högt i tak och keramiska golv, nytt modernt kök med öppen planlösning fullt möblerat och utrustat med Bosch elektriska apparater, stor tvättstuga med tvättmaskin och rymliga skåp, centraliserad varm och kall luftkonditionering. Villan har 3 sovrum och alla med trägolv och inbyggda garderober. Två stora badrum med dubbla handfat och det ena badrummet har duschkabin och det andra badrum.
Det finns dessutom ett litet rum på vinden som kan användas som ett fjärde sovrum eller förråd. Tomtstorleken på fastigheten är 653 m2 och den är helt inhägnad och det finns parkeringsplats för en bil. Trädgården är mycket välskött med, pool, täckt terrass med utvändig öppen spis, förråd, rymlig uteplats med pergola, BBQ plats med diskbänk, ugn, mikrovågsugn och grill.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
164 m²
Tomtarea
653 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 100 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder