Villa till salu på Costa del Sol - Lantgård strax utanför Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Lantgård strax utanför Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Lantgård strax utanför Fuengirola Costa del Sol - Lantgård strax utanför Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 750 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 320 kvm
  • Område: Spanien

750 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Lantgård strax utanför Fuengirola

Lantgård (Finca) utanför Fuengirola
Vi säljer nu detta lantliga hus med en stor tomt och alla sorters fruktträd som ligger i utkanten av Fuengirola på vägen upp till Mijas. Total byggnadsyta är 320 m2 med terraser på 353 m2 byggt på en tomt om 1 000 m2. Denna fastighet på ett bostadsplan mycket bekväm att bo och erbjuder 5 sovrum och 3 badrum plus kök i öppen planlösning och en vardagsrums del med utgång till terrassen och poolområdet. Det finns också en grillplats med matbord alldeles vid poolen, perfekt för fester. På baksidan av tomten finns alla typer av träd samt ett ett inhägnat område med kycklinguppfödning, perfekt för ett ekologiskt liv och perfekt för de som älskar att bo lite utanför stadskärnan men ändå nära staden för alla behov som kan uppstå.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
320 m²
Tomtarea
1 000 kvm

Ekonomi

Utgångspris
750 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder