Villa till salu på Costa del Sol - Alhaurin el Grande i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Alhaurin el Grande

Till salu

Costa del Sol - Alhaurin el Grande Costa del Sol - Alhaurin el Grande [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 631 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 152 kvm
  • Område: Spanien

631 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Alhaurin el Grande

Lev fridfullt omgiven av härlig natur i en lantgård i Alhaurín El Grande.
En härlig tvåplansvilla som består fyra sovrum och två badrum som är byggd på en tomt på 3.266 m2. På den stora tomten finns mängder av olika fruktträd, en stor härlig swimmingpool, skuggiga uteplatser, grillområde och med en fantastisk utsikt mot bergen utanför Málaga. När du har kört in genom den pampiga järngrinden till fastigheten möts du först av en stor täckt veranda med grillplats. Där finns också ingången till själva huset och du kommer först till det rymliga vardagsrummet med en öppen spis som kommer att värma huset väl under de kalla månaderna. Till vänster ligger ett fullt utrustat kök som även har utgång till uteplatsen. Längre in i huset hittar du två stora sovrumrum med inbyggda garderober samt ett badrum med dusch. Från detta badrum når man husets baksida där det finns ett stort rum med tvättmaskin, ett litet kök, gott om förvaringsutrymmen och härifrån når man även trädgården med alla fruktträd som omger huset. På baksidan av huset finns även ytterligare ett trädgårdsförråd. Den andra våningen kan nås antingen från vardagsrummet eller från uteplatsen. Här finns ett allrum med utsikt över poolområdet, två rymliga sovrum båda med inbyggda garderober och ett badrum med badkar. Från denna övre våning finns en utgång till en stor täckt terrass som ligger i ett perfekt sydväst läge som erbjuder solsken större delen av dagen. Från terrassen har du en fantastisk utsikt över den underbara trädgården med alla fruktträd och Málaga-bergen.
Det är bara fem minuters bilresa till staden Alhaurín El Grande som erbjuder allt du behöver i bekvämligheter som butiker, kaféer, restauranger och snabbköp och du kommer till Malagas internationella flygplats på 35 minuter
Denna fastighet är idealisk för dig som vill ha ett permanent hem utanför stadslivet där du kan leva en avslappnade tillvaro precis som flera av de utländska grannarna som har valt detta område.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
3 266 kvm

Ekonomi

Utgångspris
631 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder